Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαOlympic Catering A.E.: Αρνητικές επιπτώσεις στα έσοδα λόγω του νέου αεροδρομίου Σπάτων

Olympic Catering A.E.: Αρνητικές επιπτώσεις στα έσοδα λόγω του νέου αεροδρομίου Σπάτων

Αρνητικές αναμένονται οι επιπτώσεις στα έσοδα της Olympic Catering Α.Ε. από την μεταφορά του αεροδρομίου της Aθήνας από το Eλληνικό στα Σπάτα. Η μείωση του κύκλου εργασιών οφείλεται στη διακοπή […]

Αρνητικές αναμένονται οι επιπτώσεις στα έσοδα της Olympic Catering<.> Α.Ε. από την μεταφορά του αεροδρομίου<...> της Aθήνας από το Eλληνικό στα Σπάτα. Η μείωση του κύκλου εργασιών οφείλεται στη διακοπή της λειτουργίας των χώρων εστίασης στο αεροδρόμιο του Eλληνικού, καθώς η εταιρία έχει αναλάβει την εκμετάλλευση μόλις ενός κυλικείου στο main terminal του αεροδρομίου των Σπάτων. Να σημειώσουμε ότι εκτός από την Oλυμπιακή η εταιρία έχει αναλάβει το catering των Lufthansa, Swissair, Thai, Galaxy και Uralair, ανταγωνιζόμενη με τις επίσης εγκατεστημένες στα Σπάτα Abela και Eurest.

Καθοριστική για την πορεία της εταιρίας αναμένεται να είναι και η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Ολυμπιακής Αεροπορίας, καθώς η δεύτερη έχει στην ιδιοκτησία της το 68,37% του μετοχικού κεφαλαίου της Olympic Catering Α.Ε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024