Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝ.Δ.: Καρκινοβατεί η αστεροποίηση των ξενοδοχείων

Ν.Δ.: Καρκινοβατεί η αστεροποίηση των ξενοδοχείων

“Πρόχειροι είναι οι χειρισμοί της κυβέρνησης στο κρίσιμο θέμα της κατάταξης ξενοδοχείων σε κατηγορίες, με βάση τα ‘αστέρια'”. Αυτά καταγγέλλει με χθεσινές δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας και […]

"Πρόχειροι είναι οι χειρισμοί της κυβέρνησης στο κρίσιμο θέμα της κατάταξης ξενοδοχείων σε κατηγορίες, με βάση τα 'αστέρια'"<...>. Αυτά καταγγέλλει με χθεσινές δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας και Τουρισμού, Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. κ. Γιάννης Παπαθανασίου. Ο κ. Παπαθανασίου επισημαίνει ότι η κατηγοριοποίηση των ξενοδοχείων ενώ θα έπρεπε να έχει λήξει εδώ και χρόνια, δυστυχώς, εξαιτίας των λανθασμένων χειρισμών της κυβέρνησης, καρκινοβατεί. Το σύστημα που σήμερα προωθεί η κυβέρνηση είναι διάτρητο.

Επίσης, ο Τομεάρχης Τουρισμού υπενθυμίζει "ότι η Ν.Δ. είχε προτείνει έγκαιρα την προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την πρόσληψη εξειδικευμένου συμβούλου, για να συνδράμει, εκτός από τον έλεγχο και στο σχεδιασμό του συστήματος, ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της διεθνούς ζήτησης. Αν και η πολιτική ηγεσία του τουρισμού αγνόησε την πρόταση μας αυτή, την επαναφέρουμε και πάλι. Είναι άλλωστε η μόνη λύση – διέξοδος που έχει στα χέρια της η πολιτική ηγεσία του τουρισμού, για να αντιμετωπίσει το θέμα της κατηγοριοποίησης, όχι με βάση τις πελατειακές ανάγκες, αλλά αυτές της διεθνούς ζήτησης".

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024