Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο πολυτελές ξενοδοχείο από τον Όμιλο Grecotel

Νέο πολυτελές ξενοδοχείο από τον Όμιλο Grecotel

Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά σημεία του κόσμου φορτισμένο με το Μύθο του Αιγαίου ξεκινά την λειτουργία του στις 7 Απριλίου το νέο ξενοδοχείο του Ομίλου Grecotel, Cape Sounio. […]

Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά σημεία του κόσμου φορτισμένο με το Μύθο του Αιγαίου ξεκινά την λειτουργία του στις<...> 7 Απριλίου το νέο ξενοδοχείο του Ομίλου Grecotel, Cape Sounio.

Το Cape Sounio, αμφιθεατρικά κτισμένο σε μια καταπράσινη έκταση πευκοδάσους, διαθέτει 154 πολυτελείς καμπάνες, μπανγκαλόου και βίλες -πολλές με ιδιωτικό κήπο και πισίνα- , το εκπληκτικό εστιατόριο Cape Sounio με μαγευτική θέα στο Ναό, ατμοσφαιρικά μπαρ, το κέντρο αναζωογόνησης ΄Elixir΄ Spa, γήπεδα τένις, καθώς και παραλία με θαλάσσια σπορ.

Οι καταπράσινοι κήποι και οι εντυπωσιακές βεράντες του ξενοδοχείου μπορούν να φιλοξενήσουν δεξιώσεις έως και 1000 ατόμων ενώ οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι συνεδρίων αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία κάθε είδους επαγγελματικής συνάντησης κι εκδήλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στόχος της Grecotel ήταν να δημιουργήσει ένα μοναδικό περιβάλλον που με τη γνωστή ποιότητα των υπηρεσιών της προσφέρεται για κάθε είδους φιλοξενία: Για επαγγελματικές επισκέψεις λίγων ημερών, οικογενειακές διακοπές, ρομαντικά Σαββατοκύριακα ή ακόμη για καλοκαιρινή πολυήμερη διαμονή όσων παραμείνουν στην Αθήνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024