Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων από την Emirates

Νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων από την Emirates

Η Emirates αποφάσισε να προχωρήσει σε μία νέα επένδυση, που αυτή τη φορά δεν αφορά σε παραγγελία αεροσκάφους. Η Α.Μ., Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al- Maktoum, πρόεδρος της Emirates, ανακοίνωσε […]

Η Emirates αποφάσισε να προχωρήσει σε μία νέα επένδυση,<...> που αυτή τη φορά δεν αφορά σε παραγγελία αεροσκάφους. Η Α.Μ., Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al- Maktoum, πρόεδρος της Emirates, ανακοίνωσε σε Συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης `Arabian Travel Market` ότι “ο Κυβερνήτης Σεΐχης Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, διάδοχος του θρόνου του Ντουμπάι και Υπουργός Aμυνας των Η.Α.Ε., έχει εγκρίνει τα σχέδια για την κατασκευή ενός νέου πέντε αστέρων ξενοδοχείου αξίας 800 εκατ. δολαρίων στο Ντουμπάι”.

Στο πλαίσιο αναγγελίας της έναρξης κατασκευής του νέου 70ορόφου κτιρίου, ύψους 350 μέτρων, που κατασκευάζεται στο δρόμο Sheikh Zayed, και θα είναι μεταξύ των πέντε ψηλότερων ξενοδοχείων παγκοσμίως και ένα από τα μεγαλύτερα στα Η.Α.Ε., ο Σεϊχης Ahmed ευχαρίστησε το διάδοχο του θρόνου για την υποστήριξη του σε αυτή την πρωτοβουλία της Emirates και τόνισε ότι “το νέο κτίριο – ορόσημο θα αποτελέσει μια ακόμα συμβολή της αεροπορικής εταιρίας στην πραγμάτωση του οράματος του Κυβερνήτη για μετατροπή του Ντουμπάι σε ένα από τα κορυφαία επιχειρηματικά κα τουριστικά κέντρα παγκοσμίως.

Σύγχρονο και φουτουριστικό στο σχεδιασμό του, το ξενοδοχείο της Emirates θα καινοτομήσει αρχιτεκτονικά με δωμάτια, που προεξέχουν στον εξωτερικό χώρο και με περισσότερες από 50 βεράντες. Το νέο ξενοδοχείο, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2008, θα ξεχωρίζει χάρη στην ιδιαίτερη ύψωσή του σε μορφή σκαλοπατιών, που περιβάλλεται εξωτερικά από γυαλί και αλουμίνιο.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 560 δωμάτια deluxe, 112 σουίτες και μια προεδρική σουίτα, που θα προσφέρουν στους φιλοξενούμενους μια ασύγκριτη, πανοραμική άποψη του Ντουμπάι, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα πιο διάσημα οικοδομήματα, όπως το Burj Dubai, το Business Bay και το Dubai Financial Centre.

Σχολιάζοντας τη νέα πρωτοβουλία, ο Σεΐχης Ahmed δήλωσε ότι “πέρσι το Ντουμπάι φιλοξένησε – μια αύξηση σχεδόν 9% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αριθμός που αναμένεται να τριπλασιαστεί μέχρι το τέλος αυτής της δεκαετίας. Η υποδομή του Ντουμπάι πρέπει να προετοιμαστεί για αυτήν την τεράστια επέκταση στις αφίξεις τουριστών, και το νέο ξενοδοχείο της Emirates είναι η συμβολή μας στις προσπάθειες της πόλης να ικανοποιήσει την πρόβλεψη ζήτησης για περισσότερα δωμάτια ξενοδοχείων”.

Στο τεράστιο Health Club (25.000 τετραγωνικά πόδια), που θα κατασκευαστεί εντός του ξενοδοχείου, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ασκηθούν στο υπερμοντέρνο, τελευταίας τεχνολογίας γυμναστήριο ή να απολαύσουν τα σπα χαλάρωσης. Ενώ, στις εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας και στους κοινούς χώρους θα περιλαμβάνονται ακόμα μία λεωφόρος μαγαζιών, 15 χώροι εστίασης και ένα μοναδικό μπαρ στο 69ο πάτωμα του κτιρίου.

Ωστόσο, να τονιστεί ότι η Emirates δεν είναι καινούργια στη βιομηχανία φιλοξενίας, καθώς είναι ιδιοκτήτρια και διαχειρίζεται το `Al Maha Desert Resort & Spa`, ένα θέρετρο βασισμένο στη συντήρηση του φυσικού περιβάλλοντος που εκτείνεται σε 225 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ενώ, στην εταιρία ανήκει και το παραλιακό θέρετρο, 218 δωματίων, `Le Meridien Al Aqah`, που βρίσκεται σε μία θαυμάσια προέκταση της ιδιωτικής παραλίας Al Aqah, στο γραφικό εμιράτο του Fujairah. Το θέρετρο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ως προορισμός οικογενειακών διακοπών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024