Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣτην Κυλλήνη παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα της TUI

Στην Κυλλήνη παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα της TUI

Το Διοικητικό Συμβούλιο της TUI επέλεξε την Grecotel και το Olympia Riviera στην Κυλλήνη για την παρουσίαση σε 150 κορυφαία στελέχη και δημοσιογράφους από τον οικονομικό και τουριστικό τύπο της […]

Το Διοικητικό Συμβούλιο της TUI επέλεξε την Grecotel και το Olympia Riviera στην Κυλλήνη για<...> την παρουσίαση σε 150 κορυφαία στελέχη και δημοσιογράφους από τον οικονομικό και τουριστικό τύπο της Γερμανίας του νέου της καταλόγου για τον χειμώνα 2004-2005 και των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου.

Οι σχετικές συνεδρίες έλαβαν χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του συγκροτήματος χωρητικότητας 1.600 ατόμων. Ταυτόχρονα οι παριστάμενοι ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Ιαματικών Λουτρών και Θαλασσοθεραπείας Elixir. Το παρόν στη συνάντηση αυτή έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI κ. Bottcher, ο επικεφαλής του τουριστικού τομέα της εταιρίας κ. Hartmann, καθώς και εκπρόσωποι κορυφαίων μέσων επικοινωνίας της Γερμανίας όπως των τηλεοπτικών σταθμών ZDF, SAT 1, NTV, αλλά και σημαντικών εφημερίδων και εντύπων όπως FWV, DOW JONES NEWS, BILD AM SONTAG κ.ά.

Στο πλαίσιο της διαμονής τους οι διεθνείς προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Πελοποννήσου, ενώ κατά την πρώτη πανηγυρική βραδιά παρατέθηκε προς τιμήν τους δείπνο, όπου χαιρετισμό απηύθυνε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος παρουσίασε τη νέα αντίληψη προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ακολούθως ο πρόεδρος του ΕΟΤ Χάρης Κοκκώσης ανακοίνωσε το πρόγραμμα ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού για τα προσεχή έτη.

Παράλληλα, το Προεδρείο της TUI υπέδειξε το Grecotel Olympia Riviera Resort ως πρότυπο για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος. Να σημειώσουμε ότι για τη δημιουργία του εν λόγω ξενοδοχειακού συγκροτήματος επένδυσαν εξ ημισείας οι Όμιλοι ΤUI AG και Ν. Δασκαλαντωνάκη οι οποίοι συμμετέχουν και στη ξενοδοχειακή αλυσίδα Grecotel.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024