Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤην χρήση τουριστικών ελικοπτέρων για επιθέσεις στη Νέα Υόρκη από την Αλ Κάιντα αναφέρει πληροφορία

Την χρήση τουριστικών ελικοπτέρων για επιθέσεις στη Νέα Υόρκη από την Αλ Κάιντα αναφέρει πληροφορία

Την χρήση τουριστικών ελικοπτέρων για επιθέσεις στη Νέα Υόρκη από την Αλ Κάιντα αναφέρει πληροφορία που διοχέτευσε στις αμερικανικές αρχές το Πακιστάν, την οποία οι ΗΠΑ θεωρούν ακριβή κι αξιόπιστη, […]

Την χρήση τουριστικών ελικοπτέρων για επιθέσεις στη Νέα Υόρκη από την Αλ Κάιντα αναφέρει πληροφορία που διοχέτευσε στις αμερικανικές αρχές το Πακιστάν, την οποία οι ΗΠΑ θεωρούν ακριβή κι αξιόπιστη, αναφέρει δημοσίευμα των Times της Νέας Υόρκης, που επικαλέστηκε πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας. Έτσι μία νέα οδηγία, εφαρμόζεται από αυτήν την εβδομάδα, απαιτώντας αυξημένα μέτρα για τις εταιρίες ελικοπτέρων, τονίζουν οι ίδιες πηγές. Ανάμεσα στα μέτρα που θα αναβαθμισθούν είναι ο ηλεκτρονικός έλεγχος των επιβατών για ύποπτα αντικείμενα, τόνισε στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, που ερωτήθηκε σχετικά από την εφημερίδα. Οι ανησυχίες για τη χρήση ελικοπτέρων από τους τρομοκράτες προς το παρόν περιορίζονται στη Νέα Υόρκη. Το ενδεχόμενο αυτό έχει προκαλέσει επίσης το ενδιαφέρον του FBI, προσθέτει η εφημερίδα, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024