Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟι μειωμένες κρατήσεις δεν οδήγησαν σε βελτίωση των υπηρεσιών

Οι μειωμένες κρατήσεις δεν οδήγησαν σε βελτίωση των υπηρεσιών

Αυξημένες είναι οι καταγγελίες καταναλωτών που αφορούν στα ξενοδοχεία, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του ΙΝΚΑ, η οποία μάλιστα σχολιάζει το γεγονός ότι “Θα περίμενε κάποιος ότι οι μειωμένες κρατήσεις θα οδηγούσαν στη βελτίωση των υπηρεσιών…

Αυξημένες είναι οι καταγγελίες καταναλωτών που αφορούν στα ξενοδοχεία, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του ΙΝΚΑ, η οποία<...> μάλιστα σχολιάζει το γεγονός ότι “Θα περίμενε κάποιος ότι οι μειωμένες κρατήσεις θα οδηγούσαν στη βελτίωση των υπηρεσιών – προ, κατά και μετά την πώληση – προς τους καταναλωτές εκείνους, Έλληνες και ξένους, που `επιμένουν ελληνικά` για τις διακοπές τους”.

“Αντιθέτως, είναι πολλοί οι καταναλωτές που καταγγέλλουν υπερβολικές χρεώσεις, απαίτηση υπερβολικού ποσοστού προκαταβολής για την κράτηση του δωματίου, αναντιστοιχία μεταξύ της διαφημιζόμενης κατηγορίας του καταλύματος με την ανάλογη φυσικά χρέωση από τη μια, και των πραγματικά παρεχόμενων υπηρεσιών και της κατάστασης των υποδομών από την άλλη”, συνεχίζει η ανακοίνωση. Το ΙΝΚΑ επισημαίνει ότι η σωστή εξυπηρέτηση και ο σεβασμός προς τον τουρίστα/καταναλωτή είναι αυτό που τον δελεάζει να επιστρέψει. Είναι αυτό που διαμορφώνει και -κυρίως – σταθεροποιεί τις προτιμήσεις του. “Τα ολοκληρωμένα και εντυπωσιακά Ολυμπιακά έργα δεν αρκούν από μόνα τους για να είναι δελεαστική η εικόνα της Ελλάδας. Της τουριστικής Ελλάδας. Είναι ανάγκη να κοιτάμε λίγο μακρύτερα από το φετινό καλοκαίρι”, δηλώνει χαρακτηριστικά το ΙΝΚΑ.

Τέλος, με την ανακοίνωση του το ΙΝΚΑ υπενθυμίζει στους καταναλωτές ορισμένα δικαιώματα και υποχρεώσεις σχετικά με την ξενοδοχειακή νομοθεσία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024