Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτην Marfin Popular Bank το Hilton Λευκωσίας

Στην Marfin Popular Bank το Hilton Λευκωσίας

Μία σημαντική συμφωνία επενδυτικής τραπεζικής με τις “Louis Plc” και “Clin Company Ltd” για την εξαγορά του 64,28% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας “The Cyprus Tourism Development Public Company Ltd”, […]

Μία σημαντική συμφωνία επενδυτικής τραπεζικής με τις “Louis Plc” και “Clin Company Ltd” για την εξαγορά του 64,28% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας “The Cyprus Tourism Development Public Company Ltd”, στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο “Hilton Cyprus”<...>στη Λευκωσία ολοκλήρωσε η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, θυγατρική της Marfin Popular Bank Public Co Ltd.

Η συμφωνία προβλέπει ότι οι τελικοί αγοραστές θα είναι μεταξύ των εταιριών του ομίλου της Marfin Popular Bank ή εταιριών των βασικών μετόχων της, ενώ δεν μπορεί να θεωρηθεί τελική, καθώς σε διάστημα 20 εργάσιμων ημερών πρέπει να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενοι νομικοί, φορολογικοί κ.α. έλεγχοι, καθώς και οι εγκρίσεις από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές. O όμιλος Louis, θα διατηρήσει ποσοστό 20% της εταιρίας, καθώς η συμφωνία αποτελεί το πρώτο βήμα συνεργασίας των δύο ομίλων στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Το Hilton Cyprus, είναι πολυτελές ξενοδοχείο κατηγορίας πέντε αστέρων και βρίσκεται κοντά στο ιστορικό κέντρο της κυπριακής πρωτεύουσας. Το κτίριο του ξενοδοχείου είναι έξι ορόφων, διαθέτει 298 δωμάτια, conference centre, business centre και ball rooms.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024