Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτο αμερικανικό fund HIG περνά το ημιτελές ξενοδοχείο στην Αγία Μαρίνα, γίνεται 5άστερο
Επενδύσεις

Στο αμερικανικό fund HIG περνά το ημιτελές ξενοδοχείο στην Αγία Μαρίνα, γίνεται 5άστερο

HIG

Το τίμημα εκτιμάται στα 23 εκατ. ευρώ.

Σε συμφωνία με τη Eurobank, που ήταν στην ιδιοκτησία της το μεγάλο ημιτελές ξενοδοχείο επί της Λ. Ποσειδώνος, το οποίο χτίστηκε επί επταετίας της Δικτατορίας, στην Αλθέα της Αγίας Μαρίνας, ήρθε το αμερικάνικο επενδυτικό κεφάλαιο HIG.

Το fund σχεδιάζει τη δημιουργία πεντάστερου ξενοδοχείου συνολικής δυναμικότητας άνω των 400 δωματίων, το οποίο εκτείνεται σήμερα σε έκταση 65 στρεμμάτων, θα διαθέτει πρόσβαση στη θάλασσα μέσα από υπάρχουσα υπόγεια σήραγγα, που ενώνει την κυρίως έκταση με την παραλία, περνώντας κάτω από τον παραλιακό αυτοκινητόδρομο.

Τη διαχείρισή του θα έχει η Hospitality ELLA Resorts AE, εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων του ομίλου, το οποίο ελέγχει ήδη –άμεσα ή έμμεσα– περισσότερα από 10 ξενοδοχεία. Αυτήν τη στιγμή στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται τα Elissa και Helea (Ρόδος) Capo di Corfu, La Grotta Verde, Pelekas Monastery και Mon Repos Palace (Κέρκυρα).

Το ξενοδοχείο, που χτίστηκε στις αρχές δεκαετίας του 70, αλλά δεν λειτούργησε ποτέ, αφού απέκτησε όλες τις στατικές μελέτες, αλλά και τις πιστοποιήσεις, που χρειάζονται για να μεταβιβαστεί, θα αποτελέσει το πρώτο ξενοδοχείο του HIG στην ανατολική ακτή της Αττικής.

Οι εργασίες ολοκλήρωσής του και η εκ νέου διαμόρφωση των χωρών του αναμένεται να ολοκληρωθούν σε χρονικό  ορίζοντα 18-24 μηνών και να ξεπεράσουν σε κόστος τα 50 εκατ. ευρώ. Το σύνολο της επένδυσης θα αγγίξει τα 100 εκατ. ευρώ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024