Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕθελοντική αιμοδοσία από Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και ΕΞΑΑΑ στα ξενοδοχεία της Αθήνας
Ξενοδοχεία

Εθελοντική αιμοδοσία από Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και ΕΞΑΑΑ στα ξενοδοχεία της Αθήνας

  • POLIS GRAND HOTEL

Σε μια ιδιαίτερη περίοδο, που η ανάγκη για να στρέψουμε την προσοχή μας στον συνάνθρωπό μας και τις ανάγκες του γίνεται ακόμη πιο επιτακτική, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η ΕΞΑΑΑ στέλνουν ένα μήνυμα αγάπης, ενσυναίσθησης και έμπρακτης προσφοράς. 

“Ημέρες εθελοντικής αιμοδοσίας” συνδιοργανώνουν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) και η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ) στοχεύοντας στην ενίσχυση των συμπολιτών μας που χρειάζονται άμεσα τη βοήθειά μας, αλλά και στην υποστήριξη των εργαζομένων στα ξενοδοχεία της Αθήνας σε “μονάδες αίματος”, εφόσον παραστεί τέτοια ανάγκη.

Οι “Ημέρες Αιμοδοσίας ΕΞΑΑΑ & ΕΕΣ” (17 και 18 Οκτωβρίου 2023) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό φιλοδοξούν να αποτελέσουν θεσμό, στον οποίο θα συμμετέχουν “κυκλικά” όσα ξενοδοχεία – μέλη της Ένωσης το επιθυμούν, αρχής γενομένης από το 2023 και από τα ξενοδοχεία Polis Grand Hotel της προέδρου της ΕΞΑΑΑ κας Λαμπρινής Καρανάσιου Ζούλοβιτς και Airotel – Stratos Vassilikos του γενικού γραμματέα της ΕΞΑΑΑ κ. Ευγένιου Βασιλικού.

Η δράση αποτελεί μια πρωτοβουλία του προεδρείου της ΕΞΑΑΑ και εντάσσεται στο γενικότερο έργο Κοινωνικής Ευθύνης, ευγενούς πρόθεσης και εθελοντικού χαρακτήρα που έχει επιδείξει η Ένωση – καθ’ όλη τη διαδρομή της. Οι συμμετέχοντες εθελοντές αιμοδότες (ξενοδόχοι και εργαζόμενοι σε κάθε πόστο από τα ξενοδοχεία – μέλη ΕΞΑΑΑ Polis Grand Hotel, Airotel Group, Athens Gate, Ergon House, NJV Athens Plaza, Melia, Achilleas, ηλικίας από 18 έως 65 ετών που είτε είναι ήδη αιμοδότες, είτε επιθυμούν να γίνουν), με τη συμμετοχή τους και με την προσφορά τους αποκτούν την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα αιμοδότη γίνονται αποδέκτες υπηρεσιών από τα προγράμματα του oργανισμού, αλλά και των ωφελειών που προκύπτουν από την συνεργασία των δύο φορέων (ΕΞΑΑΑ και ΕΕΣ), ενώ παράλληλα υποστηρίζουν έμπρακτα την ενδυνάμωση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024