Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ ADMO Lifestyle Holding ανακοινώνει την εξαγορά του Luxury Lifestyle Ομίλου, Ce La Vi
Τουρισμός πολυτελείας

Η ADMO Lifestyle Holding ανακοινώνει την εξαγορά του Luxury Lifestyle Ομίλου, Ce La Vi

Ce La Vi Dubai
Ce La Vi Dubai

Το 2022, η ADMO ιδρύθηκε με επιδίωξη τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου από κορυφαία επώνυμα luxury και lifestyle brands, κάνοντας την αρχή με την εξαγορά του Ομίλου Nammos.

Η ADMO, το κοινό εγχείρημα μεταξύ της Alpha Dhabi Holding PJSC και της Monterock International Limited, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας για την εξαγορά του γρήγορα αναπτυσσόμενου Luxury Lifestyle Ομίλου, Ce La Vi. Αυτή η στρατηγική κίνηση επισφραγίζει τις όλο κι επιταχυνόμενες προσπάθειες της ADMO να δημιουργήσει ένα ποικιλόμορφο portfolio που αγγίζει luxury και lifestyle τομείς, καθώς κι αυτούς της εστίασης και ψυχαγωγίας, επεκτείνοντας σημαντικά την παγκόσμια παρουσία της προς την Ανατολή.

Ο Ce La Vi  (“αυτή είναι η ζωή” γαλλιστί), δραστηριοποιείται στη Νοτιοανατολική Ασία. Αντλώντας έμπνευση από την πλούσια καλλιτεχνική κληρονομιά της περιοχής, ο Όμιλος εδράζεται βαθιά στις καλλιτεχνικές επιρροές της τέχνης των γλυπτών, των πινάκων και των ναών της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η πορεία του είναι άκρως επεκτατική μέσα στα χρόνια και πλέον μετρά παρουσίες σε πόλεις-πύλες, όπως η Σιγκαπούρη, το Ντουμπάι, το Τόκιο και η Ταϊπέι, απευθυνόμενος και προσελκύοντας επισκέπτες που αναζητούν εντυπωσιακές και αξέχαστες εμπειρίες ανά τον πλανήτη.

Και οι δύο εταιρείες παραμένουν αφοσιωμένες στην αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών παγκοσμίως, φιλοδοξώντας να εδραιωθούν στην αγορά ως κορυφαίες πλατφόρμες lifestyle, πολυτελών projects φιλοξενίας και διασκέδασης.

“Αυτή η εξαγορά δεν είναι απλώς μια στρατηγική σημασίας επεκτατική κίνηση σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και μια τολμηρή δήλωση του οράματος και της δράσης μας να εντοπίζουμε και να επενδύουμε σε brands που έχουν ξεχωριστή παρουσία στην αγορά, μετατρέποντάς τα παράλληλα σε brand που χαίρουν παγκόσμιας αναγνώρισης. Η ADMO προχωρά γοργά και με ενθουσιασμό, χτίζοντας μια ισχυρή πλατφόρμα πολυτελών, lifestyle, F&B και ψυχαγωγικών brands. Αυτή η εξαγορά δεν επεκτείνει μόνο την παγκόσμια παρουσία της ADMO προς την Ανατολή, αλλά υπογραμμίζει τη στοχοπροσήλωσή μας στη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου με brand που κυριαρχούν στον κόσμο. Η Ce La Vi, με την σημαντική παρουσία της στις κύριες και κυρίαρχες παγκόσμιες αγορές, αποτελεί επικύρωση της δέσμευσής μας και μια πολύτιμη προσθήκη στο συνεχώς αναπτυσσόμενο portfolio μας”, δήλωσε ο κ. Πέτρος Στάθης, αντιπρόεδρος της ADMO.

Αυτή η εξαγορά ευθυγραμμίζεται με την εθνική στρατηγική του Ηνωμένου Αραβικού Εμιράτου για τον τουρισμό, στοχεύοντας στην προσέλκυση 40 εκατ. επισκεπτών σε ξενοδοχειακές μονάδες έως το 2031 και σε τουριστικές επενδύσεις που ανέρχονται στα 100 δισ. dhn. Ως η πιο πρόσφατη συμφωνία της ADMO, υπογραμμίζει τη δέσμευση της επιχείρησης για την ανάπτυξη της πλατφόρμας της και τη διαρκή ενσωμάτωση νέων brands.

Στην “καρδιά” του Ce La Vi “χτυπάνε” τα εστιατόρια, κορυφαίοι προορισμοί για φαγητό της περιοχής, που αποτελούν παράδεισους ασιατικής γαστρονομίας. Η εμπειρία ολοκληρώνεται μέσα στα Ce La Vi Skybars – επιτομή της πολυτέλειας και της απόλαυσης, ενόσω προσφέρουν στους επισκέπτες εκπληκτική θέα και εξωτικές ασιατικές γεύσεις-, καθώς και στα Club Lounge, τα οποία φημίζονται για την ενέργεια που εκπέμπουν. Τα εν λόγω lounges αποτελούν συνώνυμα marquee εκδηλώσεων, όπως οι ηλεκτρικές νύχτες Grand Prix που διοργανώνονται στους προορισμούς που διεξάγονται αγώνες Formula 1 και τα πολυτελή εορταστικά πρωτοχρονιάτικα πάρτι. Αυτές οι προσφορές μαρτυρούν την αφοσίωση του Ce La Vi να επιμελείται εμπειρίες που αναμένονται με ανυπομονησία και θυμούνται πολύ μετά το ξεθώριασμα του τελευταίου τραγουδιού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023