Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤην παρουσία της σε όλο τον κόσμο επεκτείνει η Accor με έντονο ενδιαφέρον για Ελλάδα

Την παρουσία της σε όλο τον κόσμο επεκτείνει η Accor με έντονο ενδιαφέρον για Ελλάδα

Την παρουσία της σε όλο τον κόσμο επεκτείνει με σταθερούς ρυθμούς η αλυσίδα ξενοδοχείων Accor, μέσα από τα υψηλού κύρους ξενοδοχεία Sofitel.Συγκεκριμένα, η αλυσίδα ξενοδοχείων Sofitel από το 2005 μέχρι […]

Την παρουσία της σε όλο τον κόσμο επεκτείνει με σταθερούς ρυθμούς η αλυσίδα ξενοδοχείων Accor, μέσα από τα υψηλού κύρους ξενοδοχεία Sofitel.<...>Συγκεκριμένα, η αλυσίδα ξενοδοχείων Sofitel από το 2005 μέχρι το 2007 θα ανέλθει από 12 σε 21 ξενοδοχεία, γεγονός που αντιστοιχεί σε μια αύξηση κατά 50% των δωματίων μέσα σε τρία χρόνια, αγγίζοντας τον αριθμό των 7.373 δωματίων στη χώρα αυτή.

Μια από τις σημαντικότερες αγορές επέκτασης της Accor είναι και η Κίνα. Η στρατηγική ανάπτυξης στην Κίνα βασίζεται τόσο στην εδραίωση των Sofitel στα μεγάλα αστικά κέντρα (Πεκίνο, Σαγκάη), όσο και σε επιμέρους προορισμούς υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, η Accor εστιάζει την αύξηση της διείσδυσης της αλυσίδας Sofitel και στην περιοχή της Μεσογείου. Στο πλαίσιο αυτό, η Accor επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στην Ελλάδα, μέσα από την πρόταση ανάληψης της διαχείρισης του ξενοδοχείου `Astir Palace`. Στόχος της είναι να παρέχει στο μοναδικής τοποθεσίας ξενοδοχείο `Astir Palace`, την εφαρμογή του σύγχρονου και δυναμικού συστήματος διαχείρισής της και την ευκαιρία για παγκόσμια διάδοση της φήμης του. Η ανάληψη της διαχείρισης του `Astir Palace` αποτελεί για τον Όμιλο Accor το μοχλό για την περαιτέρω ανάπτυξής του στην Ελλάδα.

Το σοβαρό ενδιαφέρον τους για το θέμα του `Astir Palace` εξέφρασαν οι επικεφαλείς της Διοίκησης της Accor στους εκπροσώπους της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής τους στην Ελλάδα, ενώ για την ισχυρή τους επιθυμία για τη γενικότερη προοπτική ανάπτυξης των δραστηριοτήτων τους στη χώρα, συνομίλησαν με τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δ. Αβραμόπουλο και τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Τ., κ. Αρ. Καλογερόπουλο.

Τέλος, σημειώνεται ότι το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, πέραν των σχεδίων ανάπτυξης, βρίσκει το Sofitel να διαθέτει στο `χαρτοφυλάκιό` του πολυάριθμες σημαντικές διακρίσεις, που του έχουν απονείμει τα πιο έγκριτα περιοδικά και δικτυακοί τόποι της τουριστικής αγοράς διεθνώς, όπως τα Conde Nast Traveller, Travel and Leisure, καθώς και τα internet sites Trip Advisor και Forbes.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024