Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Domes of Elounda πέρασε στην αλυσίδα Autograph Collection Hotels (Marriott)
Ξενοδοχεία

Το Domes of Elounda πέρασε στην αλυσίδα Autograph Collection Hotels (Marriott)

Μέσω της ένταξης του Domes of Elounda στην Κρήτη, ο ξενοδοχειακός όμιλος της Marriott επιστρέφει στην ελληνική αγορά.

Το ξενοδοχείο Domes of Elounda εντάχθηκε στο χαρτοφυλάκιο της αλυσίδας Autograph Collection Hotels του ομίλου της Marriott. Πρόκειται για το πρώτο και πολυβραβευμένο ξενοδοχείο (“Κορυφαίο Πολυτελές Ξενοδοχείο με Σουίτες στην Ελλάδα” και “Κορυφαίο Ξενοδοχείο με Σουίτες” στα φετινά World Travel Awards Europe) της γνωστής αλυσίδας στην Ελλάδα. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 78 σουίτες και βίλες και ολοκλήρωσε πρόσφατα επέκτασή τους κόστους ακρετών εκατομμυρίων ευρώ, η οποία περιελάμβανε 28 πολυτελείς κατοικίες με κάθε πιθανή ευκολία και μεγάλες ιδιωτικές πισίνες, καθώς και ένα νέο χώρο για οικογένειες, που προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες.

Ο John Licence, brand leader της Autograph Collection Hotels στην Ευρώπη, σχολίασε: “Με ικανοποίηση καλωσορίζουμε το πολυτελές και ανανεωμένο Domes of Elounda ως το πρώτο ελληνικό και μεσογειακό θέρετρο της συλλογής μας. Το ξενοδοχείο έχει ισχυρή παρουσία στην ελληνική luxury αγορά και η μοναδικότητά του ταιριάζει απόλυτα στην Autograph Collection. Το Domes of Elounda είναι πραγματικά η ιδεώδης ελληνική προσθήκη στα Autograph Collection Hotels”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024