Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Doubletree by Hilton Resort Kos – Helona χορηγός σε πορεία κατά του καρκίνου του μαστού
Walk for life Kos 2010

Το Doubletree by Hilton Resort Kos – Helona χορηγός σε πορεία κατά του καρκίνου του μαστού

Χθες, Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010, πραγματοποιήθηκε στην Καρδάμαινα της Κω, η εκδήλωση “Walk for Life Kos”. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, η ευαισθητοποίηση σχετικά […]

Χθες, Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010, πραγματοποιήθηκε στην Καρδάμαινα της Κω, η εκδήλωση “Walk for Life Kos”. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση<...> για τον καρκίνο του μαστού, η ευαισθητοποίηση σχετικά με την αξία της έγκαιρης διάγνωσης και η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά απαραίτητου σχετικού εξοπλισμού για το Νοσοκομείο της Κω. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Ηρακλειδών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρδάμαινας ΑΡΓΩ και την κα Carol Jerramy. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκεται ο γιατρός του νοσοκομείου κ. Μαυροειδής.

Πρόκειται για μία πεζοπορία, μία «Πορεία για τη Ζωή», όπου οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και «δωρητές». Πληρώνοντας ένα συμβολικό ποσό αξίας 10 ευρώ προμηθεύονται την μπλούζα με το λογότυπο της εκδήλωσης και συμμετέχουν στην πορεία, βοηθώντας έτσι στη συγκέντρωση χρημάτων αλλά και στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των άλλων κατοίκων του νησιού. Σε όλη τη διαδρομή υπάρχουν ειδικά κουτιά όπου συγκεντρώνονται χρήματα από όσους παρακολουθούν την εκδήλωση. Δωρεές γίνονται επίσης και από εταιρείες, οργανισμούς κ.λπ.

Φέτος ήταν η τρίτη κατά σειρά χρονιά που διοργανώνεται η εκδήλωση “Walk for Life Kos”. Η πορεία άρχισε από το ξενοδοχείο Doubletree by Hilton Resort Kos – Helona και ολοκληρώθηκε στο κέντρο της Καρδάμαινας. Το Doubletree by Hilton Resort Kos – Helona, ως χορηγός της εκδήλωσης, παρείχε σε όλους τους συμμετέχοντες δωρεάν τα απαραίτητα αναψυκτικά και νερό πριν την έναρξη, αλλά και δωρεάν παραμονή για δύο άτομα (με πρωινό και βραδινό γεύμα) για ένα Σαββατοκύριακο στον τυχερό νικητή που αναδείχθηκε με κλήρωση στο τέλος της πορείας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024