Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο πρώτο βραβείο στα διεθνούς κύρους βραβεία World Travel Awards απέσπασε το Aldemar Royal Mare Village & Thalasso

Το πρώτο βραβείο στα διεθνούς κύρους βραβεία World Travel Awards απέσπασε το Aldemar Royal Mare Village & Thalasso

Το Aldemar Royal Mare Village & Thalasso, στα πλαίσια των διεθνούς κύρους βραβείων World Travel Awards, απέσπασε το πρώτο χρυσό βραβείο στην κατηγορία Greece`s Leading Spa Resort, στην τελετή απονομής, […]

Το Aldemar Royal Mare Village & Thalasso, στα πλαίσια των διεθνούς κύρους βραβείων World Travel Awards, απέσπασε το<...> πρώτο χρυσό βραβείο στην κατηγορία Greece`s Leading Spa Resort, στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε στα Barbados, στις 11 Δεκεμβρίου, όπου ταξιδιωτικοί πράκτορες από όλον τον κόσμο ανέδειξαν τις καλύτερες επιχειρήσεις από όλο το φάσμα των τουριστικών προϊόντων.

Να σημειωθεί ότι το Royal Mare Thalasso είναι το πρώτο κέντρο θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα, το άνοιγμα του οποίου το 1997, δημιούργησε την άγνωστη, για τα τότε ελληνικά δεδομένα, αγορά του τουρισμού υγείας και ευεξίας, εγκαινιάζοντας το προϊόν της Θαλασσοθεραπείας.

Το Royal Mare Thalasso βρίσκεται στον 8ο χρόνο επιτυχούς λειτουργίας του, με ετήσια επαναλαμβανόμενη πελατεία της τάξης του 35%. Με συνεχείς επενδύσεις στις εγκαταστάσεις, στη μετεκπαίδευση του προσωπικού και στον εμπλουτισμό του προϊόντος, το Κέντρο αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στην ευρωπαϊκή αγορά τουρισμού υγείας και της αντίστοιχης υποδομής.

Επίσης, με τη δημιουργία του Royal Olympian Spa & Thalasso στη Δυτική Πελοπόννησο, για μία ακόμη φορά, η Aldemar διαφοροποιεί και εμπλουτίζει το προϊόν των διακοπών ευεξίας, επιβεβαιώνοντας την πρωτοπόρο πορεία της στην αγορά των ειδικών μορφών τουρισμού.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος της Aldemar κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, αφού ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους συνεργάτες του, που επέλεξαν την Aldemar ως το φετινό νικητή των World Travel Awards, δήλωσε σχετικά ότι “σε μία στιγμή, όπου η ανάγκη του εμπλουτισμού του ελληνικού τουριστικού προϊόντος έχει πλέον αναδειχθεί ως κύρια προτεραιότητα, τόσο από την πολιτεία όσο και την αγορά, το βραβείο έρχεται ως αναγνώριση της συστηματικής προσπάθειας, την οποία καταβάλει η Aldemar για τη δημιουργία ενός ποιοτικού ανταγωνιστικού προϊόντος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024