Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Ξενοδοχείο Alkyon Resort ολοκληρώνει τον ερχόμενο μήνα τα σχέδια επέκτασής του

Το Ξενοδοχείο Alkyon Resort ολοκληρώνει τον ερχόμενο μήνα τα σχέδια επέκτασής του

Το Ξενοδοχείο Alkyon Resort στο Βραχάτι Κορινθίας ολοκλήρωσε τον Φεβρουάριο του 2004 την ριζική ανακαίνιση των κτιρίων του και τον Μάιο του 2004 ολοκληρώνει τα σχέδια της επέκτασής του με […]

Το Ξενοδοχείο Alkyon Resort στο Βραχάτι Κορινθίας ολοκλήρωσε τον Φεβρουάριο του 2004 την<...> ριζική ανακαίνιση των κτιρίων του και τον Μάιο του 2004 ολοκληρώνει τα σχέδια της επέκτασής του με την προσθήκη νέας πτέρυγας 46 δωματίων, συνολικού κόστους 3.000.000 ευρώ.

Η νέα πτέρυγα διαθέτει 36 standard δωμάτια, 2 deluxe με Jacuzzi και 8 δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες. Η διακόσμηση ιδιαίτερα προσεγμένη σε γήινους και ζεστούς τόνους με διακοσμητικά στοιχεία υψηλής αισθητικής προσφέρει ένα φιλόξενο καλωσόρισμα στους επισκέπτες.

Η κ. Ταϋγέτη Κλάδη, Διευθύντρια Πωλήσεων του Ξενοδοχείου δήλωσε “Το Alkyon Resort έχει γίνει τα τελευταία χρόνια πόλος έλξης για Έλληνες και Διεθνείς επισκέπτες. Η αυξημένη πληρότητα του ξενοδοχείου μας οδήγησε στα σχέδια της επέκτασής του και ταυτόχρονα της ριζικής ανακαίνισης των υπαρχόντων κτιρίων με στόχο πάντα την ικανοποίηση των πελατών μας. Το Ξενοδοχείο οφείλει την επιτυχία του στην ιδανική τοποθεσία, τις εξαιρετικές υπηρεσίες και το μοναδικό του περιβάλλον. Αποτελεί την ιδανική “φυγή” σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα”.

Το Alkyon Resort, με την ολοκλήρωση της επέκτασης θα διαθέτει συνολικά 121 δωμάτια με 88 standard δίκλινα, 16 superior, 2 deluxe, 5 μεζονέτες και 10 διαμερίσματα των 2 δωματίων όλα με κλιματισμό, τηλέφωνο, μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση, θυρίδες ασφαλείας και στεγνωτήρα μαλλιών. Το Ξενοδοχείο επίσης διαθέτει εστιατόριο, Pool Bar & Restaurant, 2 μπαρ, Game room και συνεδριακούς χώρους συνολικής έκτασης 380 τετραγωνικών μέτρων. Η αίθουσα Μίκης Θεοδωράκης, 322 τετραγωνικών μέτρων και χωρητικότητας 800 ατόμων, μπορεί να διαχωριστεί σε δύο ανεξάρτητες ηχομονωμένες αίθουσες για συνέδρια, εκθέσεις, εκδηλώσεις.
Σε απόσταση κοντινή από την Αθήνα και δίπλα στην Κόρινθο, το Ξενοδοχείο αποτελεί μοναδικό προορισμό για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή, όλο τον χρόνο.

Οι καταπράσινοι κήποι, το πάρκο με τους φοίνικες και η πισίνα θέτουν το ιδανικό σκηνικό της απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας. Οι εξωτερικοί χώροι συνδυάζονται με ένα υψηλής αισθητικής εσωτερικό με αναπαυτικούς καναπέδες, τζάκια, απαλούς χρωματισμούς και lounge αίσθηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024