Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΟλοκλήρωση της Α΄ φάσης επέκτασης του Alkyon Resort
Η ολοκλήρωση των σχεδίων επέκτασης αναμένεται το χειμώνα του 2009-2010

Ολοκλήρωση της Α΄ φάσης επέκτασης του Alkyon Resort

Το ξενοδοχείο Alkyon Resort Hotel, ακολουθώντας σταθερή πορεία ανάπτυξης και παροχής υψηλών υπηρεσιών στην περιοχή της Πελοποννήσου, έθεσε σε εφαρμογή το 2008 ένα μεγάλο έργο επέκτασης της υπάρχουσας μονάδας ύψους […]

Το ξενοδοχείο Alkyon Resort Hotel, ακολουθώντας σταθερή πορεία ανάπτυξης και παροχής υψηλών υπηρεσιών<...> στην περιοχή της Πελοποννήσου, έθεσε σε εφαρμογή το 2008 ένα μεγάλο έργο επέκτασης της υπάρχουσας μονάδας ύψους 17.000.000 ευρώ. Η Α΄ φάση επέκτασης ολοκληρώθηκε τον Mάιο του 2009 και προσφέρει μία επιπλέον πισίνα 615 τ.μ. με Jacuzzi 30 τ.μ., καθώς και παιδική πισίνα 55 τ.μ., με τον περιβάλλοντα χώρο ιδανικό για χαλάρωση και απόλυτη ηρεμία. Δυνατότητα ελαφρών γευμάτων και δροσερών κοκτεϊλς συμπληρώνουν την μοναδική εικόνα.

Επίσης, μία νέα αίθουσα εκδηλώσεων / συνεδρίων 620 τ.μ. με 170 τ.μ. εξωτερικού στεγασμένου χώρου με φυσικό φως και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό, ιδανικά τοποθετημένη κοντά στην νέα πισίνα και στο Φοινικόπαρκο, δίνει την δυνατότητα δημιουργίας εξαιρετικών εκδηλώσεων με ιδιαίτερο χρώμα. Επιπλέον, για την άνετη μετακίνηση των φιλοξενουμένων εντός της έκτασης του Ξενοδοχείου, ενεργώντας πάντα οικολογικά, ένα ηλεκτρικό όχημα 6 θέσεων προστέθηκε στις παροχές του ξενοδοχείου.

Ταυτόχρονα, η νέα διαμόρφωση-διακόσμηση των δωματίων σε ένα από τα κτίρια του ξενοδοχείου, προσέφερε ένα ακόμη όροφο με υπέρκομψα δωμάτια που αναδύουν την αίσθηση της ζεστής φιλοξενίας και σε συνδυασμό με τις εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες προσφέρουν μαγικές εμπειρίες.

Η ολοκλήρωση των σχεδίων επέκτασης αναμένεται τον χειμώνα του 2009-2010 και περιλαμβάνει ένα νέο κτίριο που θα εναρμονιστεί αρχιτεκτονικά με τα ήδη υπάρχοντα και θα παρέχει ένα άνετο και εντυπωσιακό χώρο υποδοχής 800 τ.μ. για να καλωσορίζει τους επισκέπτες του. Επίσης θα διαθέτει ένα lounge bar με τζάκι για ώρες χαλάρωσης, ένα εστιατόριο με γεύσεις από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο καθώς και ένα Wellness Center 1080 τ.μ. με εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, Jacuzzi, κομμωτήριο, καμπίνες για θεραπείες προσώπου και σώματος και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Στα παραπάνω προστίθενται 26 πολυτελή δωμάτια με διαφορετικές διακοσμητικές πινελιές και χαρακτήρα, πλήρως εξοπλισμένα για τους επαγγελματίες με θέση εργασίας, Wi-Fi internet αλλά και τζάκι για ξεχωριστή – άνετη παραμονή. Δύο επιπλέον μικρότερες αίθουσες σε συνδυασμό με τις κύριες αίθουσες εκδηλώσεων / συνεδρίων θα μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή συνάντηση των 10 ατόμων έως και μια εκδήλωση των 1.100 ατόμων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024