Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣε νέα σχέδια επέκτασης προχωράει το ξενοδοχείο Alkyon Resort

Σε νέα σχέδια επέκτασης προχωράει το ξενοδοχείο Alkyon Resort

Το ξενοδοχείο “Alkyon Resort Hotel”, στην Πελοπόννησο, εκπονεί ένα μεγάλο έργο επέκτασης της υπάρχουσας μονάδας, ύψους 15.000.000 ευρώ. Η εκκίνηση των εργασιών θα γίνει τον Οκτώβριο του 2008και αναμένεται να […]

Το ξενοδοχείο “Alkyon Resort Hotel”, στην Πελοπόννησο, εκπονεί ένα μεγάλο έργο επέκτασης της υπάρχουσας μονάδας, ύψους 15.000.000 ευρώ. Η εκκίνηση των εργασιών θα γίνει τον Οκτώβριο του 2008<...>και αναμένεται να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι του 2009. Με την ολοκλήρωση των έργων το ξενοδοχείο θα έχει πλέον δυναμικότητα 155 δωματίων.

Το νέο κτίριο που θα εναρμονιστεί αρχιτεκτονικά με τα ήδη υπάρχοντα θα παρέχει ένα άνετο και εντυπωσιακό χώρο υποδοχής 800 τ.μ. για να καλωσορίζει τους επισκέπτες του.

Θα διαθέτει 26 ευρύχωρα executive δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα για τους επαγγελματίες με θέση εργασίας, Wi-Fi internet χωρίς όμως να στερούνται πολυτέλειας αφού εκτός των άλλων θα διαθέτουν τζάκι αλλά και Jacuzzi. Σε αυτά προστίθενται ένα lounge bar με τζάκι για ώρες χαλάρωσης, ένα εστιατόριο με γεύσεις από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο καθώς και ένα Wellness Center με εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, Jacuzzi, κομμωτήριο, καμπίνες για θεραπείες προσώπου και σώματος και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Τέλος το νέο σχέδιο επέκτασης περιλαμβάνει αίθουσα 1000 τ.μ. καθώς και δύο μικρότερες που μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή συνάντηση των 10 ατόμων έως και μια εκδήλωση των 900 ατόμων. Στα απόλυτα πλεονεκτήματα έρχεται η εξωτερική πισίνα 630 τ.μ. με Jacuzzi και ειδικό χώρο για τα παιδιά, καθώς και το Pool & Snack bar για δροσιστικές και παράλληλα γευστικές απολαύσεις.

Με γνώμονα την παροχή υψηλών υπηρεσιών στους πελάτες του το “Alkyon Resort Hotel” προσθέτει ένα mini bus 8 θέσεων για τις μετακινήσεις των διαμενόντων στο ξενοδοχείο και ένα σκάφος 16 μέτρων για την εξερεύνηση του Κορινθιακού κόλπου αλλά και για δροσερές βουτιές στο Ελληνικό γαλάζιο.

Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γεώργιος Πολίτης δήλωσε σχετικά: “Η φιλοξενία είναι μια υψηλή τέχνη που συνδυάζει τον σεβασμό στον πελάτη, την αγάπη για τη δουλειά, την εμμονή στη λεπτομέρεια και την συνεχή δέσμευση για την παροχή υψηλών υπηρεσιών. Το φιλόδοξο αυτό έργο αντικατοπτρίζει απόλυτα τη φιλοσοφία αυτή. Θα είναι χαρά για εμάς να το μοιραστούμε με τους επισκέπτες του ξενοδοχείου μας.”

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024