Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΝέος Ακαδημαϊκός Διευθυντής στο Alpine Center

Νέος Ακαδημαϊκός Διευθυντής στο Alpine Center

Μετά από έξι χρόνια προσφοράς στο Alpine Center και σαράντα συνολικά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Alpine Center,Dr. David Green αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Οι […]

Μετά από έξι χρόνια προσφοράς στο Alpine Center και σαράντα συνολικά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Alpine Center,<...>Dr. David Green αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Οι συνεργαζόμενοι με το Alpine Center οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένου του πανεπιστημίου του Bournemouth, του τεχνολογικού ιδρύματος του Ντάνταλκ της Ιρλανδίας, και του ομοσπονδιακού πανεπιστήμιου της Ουαλίας, επαίνεσαν ιδιαίτερα τον Dr. Green για το έργο του και την συμβολή του στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης.

Την ίδια στιγμή το Alpine Center καλωσορίζει τον νέο Ακαδημαϊκό Διευθυντή Dr. Michael Lefever. Ο Dr. Lefever υπήρξε καθηγητής και διευθυντής του τμήματος Διοίκησης και Διαχείρισης Επιχειρήσεων Φιλοξενίας στο πανεπιστήμιο Purdue, στο πανεπιστήμιο του Χιούστον, στο πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης / Amherst και στο κρατικό πανεπιστήμιο της Γεωργίας. Ανακηρύχθηκε ως ο πιο παραγωγικός συγγραφέας των ΗΠΑ στον τομέα της έρευνας στην φιλοξενία και τον τουρισμό μετά από έρευνα του κρατικού πανεπιστήμιου του Μίσιγκαν.

Πρόσφατα είχε κληθεί να αναπτύξει προγράμματα μελέτης για τους αγροτικούς πληθυσμούς της Αλάσκα για το πανεπιστήμιο της Αλάσκα, Fairbanks. Ο Dr. Lefever δεν είναι ξένος για το Alpine Center και την Ελλάδα. Το 2000 είχε συνεργασθεί με το Alpine Center ως επισκεπτόμενος καθηγητής (Visiting Professor) και το 2002 ως διακεκριμένος επισκεπτόμενος καθηγητής (Distinguished Visiting Professor). Το ίδιο έτος, η βιβλιοθήκη του Alpine Center πήρε το όνομα του προς τιμήν του. Όπως δήλωσε, είναι εξαιρετικά συγκινημένος για την επιστροφή του στην Ελλάδα, που υπεραγαπά, και το Alpine Center, και η πρώτη του προτεραιότητα θα είναι η καθιέρωση των δύο νέων προγραμμάτων που άρχισε πέρσι το Alpine Center σε συνεργασία με πανεπιστήμιο της Ουαλίας, του Master International Hospitality & Tourism Leadership και του Bachelor Culinary Arts Management, σαν κορυφαία στο είδος τους προγράμματα στην Ευρώπη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024