Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣάρωσαν τα βραβεία οι μαθητές του Alpine Center στο 3ο Φεστιβάλ Μαγειρικής Τέχνης

Σάρωσαν τα βραβεία οι μαθητές του Alpine Center στο 3ο Φεστιβάλ Μαγειρικής Τέχνης

Οι σπουδαστές του προγράμματος Μαγειρικής Τέχνης του Alpine Center έκαναν την παρουσία τους αισθητή για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια του 3ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαγειρικής Τέχνης. Ειδικότερα, οι σπουδαστές […]

Οι σπουδαστές του προγράμματος Μαγειρικής Τέχνης του Alpine Center έκαναν την παρουσία τους αισθητή <...>για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια του 3ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαγειρικής Τέχνης.

Ειδικότερα, οι σπουδαστές του Alpine Center κατέκτησαν ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία `Ατομικό επιδόρπιο` με το πιάτο `Terra Mediterranneae`, βασισμένο στα φιστίκια αιγίνης και το ελαιόλαδο, χρυσό μετάλλιο σε μία από της δυσκολότερες κατηγορίες, το `Ελληνικό Μεσογειακό μενού`, χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία `Καρέ αρνιού` και ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία `Ντεκόρ τούρτας`. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι το Alpine Center ήταν η μόνη σχολή, που έλαβε μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες όπου διαγωνίστηκε.

Επίσης, σπουδαστές του Alpine Center κλήθηκαν από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων να επανδρώσουν την Γραμματεία του διαγωνισμού. Ο Σεφ Αναστάσιος Τόλης, Πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Αρχιμαγείρων, επαίνεσε τους σπουδαστές για επαγγελματισμό και την αποδοτικότητα τους, και ευχαρίστησε το Alpine Center για τη συνεχή υποστήριξή του προς την Λέσχης Αρχιμαγείρων και για την συμβολή του στην επιτυχία του φεστιβάλ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024