Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΑγροτουριστική Α.Ε.: Εκπαιδευτικό σεμινάριο κατάρτισης επιχειρηματιών μικρών καταλυμάτων Ν. Μεσσηνίας

Αγροτουριστική Α.Ε.: Εκπαιδευτικό σεμινάριο κατάρτισης επιχειρηματιών μικρών καταλυμάτων Ν. Μεσσηνίας

Διήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης στην Οργάνωση και Λειτουργία Αγροτουριστικών Καταλυμάτων οργανώνει την Τετάρτη και Πέμπτη, 21 και 22 Ιουνίου 2006,στην Αμπελιώνα Μεσσηνίας η Αγροτουριστική Α.Ε., διαπιστευμένος φορέας Πιστοποίησης Αγροτουριστικών καταλυμάτων. Στόχοι […]

Διήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης στην Οργάνωση και Λειτουργία Αγροτουριστικών Καταλυμάτων οργανώνει την Τετάρτη και Πέμπτη, 21 και 22 Ιουνίου 2006,<...>στην Αμπελιώνα Μεσσηνίας η Αγροτουριστική Α.Ε., διαπιστευμένος φορέας Πιστοποίησης Αγροτουριστικών καταλυμάτων.

Στόχοι του σεμιναρίου, που απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων του νομού Μεσσηνίας και της ευρύτερης περιοχής, είναι η βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, μέσω εκπαίδευσης με πρακτικές, εφαρμογές, παραδείγματα και ασκήσεις. Στο σεμινάριο θα συζητηθούν οι βέλτιστες πρακτικές λειτουργίας Αγροτουριστικών καταλυμάτων, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τάσεις που επιβάλλει η τουριστική αγορά και οι καταναλωτές. Οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να οργανώσουν καλύτερα τη λειτουργία του καταλύματος τους και να βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Περιγραφή του προγράμματος:

  • Θεωρία Αγροτουρισμού
  • Οργάνωση Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων
  • Το Πελατειακό Κοινό
  • Λειτουργία Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων (Διαδικασία Κρατήσεων, Υποδοχή πελατών, Οροφοκομία, Εστίαση, Οργανωμένες Δραστηριότητες).
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024