Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑπό 20 έως 22 Ιανουαρίου η έκθεση Εxclusive Travel

Από 20 έως 22 Ιανουαρίου η έκθεση Εxclusive Travel

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την σημαντική τουριστική προβολή της χώρας μας, ο ελληνικός τουρισμόςδιανύει μια περίοδο ακόμη μεγαλύτερων προκλήσεων και ευκαιριών, κυρίως σε ότι αφορά στον […]

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την σημαντική τουριστική προβολή της χώρας μας, ο ελληνικός τουρισμός<...>διανύει μια περίοδο ακόμη μεγαλύτερων προκλήσεων και ευκαιριών, κυρίως σε ότι αφορά στον τουρισμό υψηλού επιπέδου, αλλά και τις νέες μορφές τουρισμού (συνεδριακό, εκθεσιακό, ιαματικό, κ.τ.λ.).

Σε αυτό το ελπιδοφόρο πλαίσιο, η Exclusive Travel: The Luxury Travel & Tourism Event διοργανώνεται από την εταιρία EuroPartners για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από 20 έως 22 Ιανουαρίου 2006 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Ηelexpo Palace) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και με την χορηγία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Η έκθεση στοχεύει στην προβολή και υποστήριξη με οργανωμένο και εξειδικευμένο τρόπο του υψηλού επιπέδου Ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Ακολουθώντας υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, αντίστοιχες με εκείνες καταξιωμένων διοργανώσεων του εξωτερικού, η Exclusive Travel υποδέχεται τους κορυφαίους προμηθευτές υψηλού επιπέδου τουριστικών υπηρεσιών και προϊόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα παρουσιάσουν προτάσεις και λύσεις σε επαγγελματίες του τουρισμού και της οργάνωσης εκδηλώσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό (buyers), αλλά και σε ιδιώτες υψηλών απαιτήσεων.

επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα εκείνα που συνθέτουν τον τουρισμό υψηλού επιπέδου, ενώ οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου θα έχουν την δυνατότητα να αναλύσουν το θέμα `Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με τον τουρισμό πολυτελείας` στην διεθνή ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2006 στον ίδιο χώρο.

Επιπλέον, οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων με ξένους αγοραστές (buyers) από τους οποίους οι 100 σημαντικότεροι θα φιλοξενηθούν με την υποστήριξη του ΕΟΤ. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1993 η εταιρία EuroPartners διοργάνωσε για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αυτόνομα, ένα πολύ σημαντικό αριθμό εκδηλώσεων προκαθορισμένων συναντήσεων και διαθέτει την σημαντικότερη εμπειρία στην χώρα μας στον τομέα αυτό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024