Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤέλη Ιανουαρίου η Exclusive Travel 2007

Τέλη Ιανουαρίου η Exclusive Travel 2007

Η σημασία του Ελληνικού τουρισμού για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας είναι δεδομένη. Aλλο τόσο δεδομένη είναι η ανάγκη στροφής στην ποιότητα αν θέλουμε η χώρα μας να διεκδικήσει με […]

Η σημασία του Ελληνικού τουρισμού για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας είναι δεδομένη. Aλλο τόσο δεδομένη είναι η ανάγκη στροφής<...> στην ποιότητα αν θέλουμε η χώρα μας να διεκδικήσει με αξιώσεις σημαντικό μερίδιο της αλματώδους ανάπτυξης της παγκόσμιας τουριστικής κίνησης, κυρίως στην αγορά του τουρισμού πολυτελείας.

Η επιτυχία με την οποία ολοκληρώθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες απέδειξε τις ικανότητες της χώρας μας στον τομέα της φιλοξενίας και έφερε τον ελληνικό τουρισμό ξανά στο διεθνές προσκήνιο. Η έκθεση Exclusive Travel ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2005 με σκοπό να συμβάλλει στην κεφαλαιοποίηση αυτής της επιτυχίας δημιουργώντας τις συνθήκες για την στοχευμένη προβολή του εγχώριου τουριστικού προϊόντος υψηλού επιπέδου σε σημαντικούς ξένους αγοραστές (buyers). Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων, η Exclusive Travel διοργανώνεται για 3η χρονιά από 26 έως 28 Ιανουαρίου 2007 στο Helexpo Palace με κύριο στόχο την αύξηση του μεριδίου που κατέχει η χώρα μας στον παγκόσμιο κλάδο του τουρισμού πολυτελείας.

Στην Exclusive Travel συμμετέχει ολόκληρο το φάσμα των εταιρειών του υψηλού τουρισμού που βρίσκει σε αυτή το ιδανικό περιβάλλον για προσωπική επικοινωνία με ένα εξειδικευμένο κοινό που αποτελείται από επαγγελματίες του τουρισμού (ταξιδιωτικά γραφεία με εξειδίκευση στον τουρισμό πολυτελείας) και της διοργάνωσης εκδηλώσεων (events, meetings, incentives, conferences) από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και ιδιώτες υψηλών απαιτήσεων.

Οι εκθέτες της Exclusive Travel θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σ` ένα πρόγραμμα προκαθορισμένων συναντήσεων με 100 ξένους αγοραστές (buyers) οι οποίοι θα επιλεγούν με αυστηρά κριτήρια και θα φιλοξενηθούν από τους Οργανωτές (Invited Buyer Programme). Οι buyers αυτοί θα προέλθουν από την Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, και πρόκειται για εταιρείες με πραγματικό ενδιαφέρον για την ελληνική τουριστική αγορά.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έκθεσης, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, θα οργανωθεί επαγγελματική ημερίδα, η οποία με την συμμετοχή καταξιωμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα εστιάσει σε σημαντικά επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον διεθνή τουρισμό, όπως το θέμα των νέων αναπτυσσόμενων αγορών για τον τουρισμό πολυτελείας (Ινδία, Κίνα, Μέση Ανατολή).

Στην επικείμενη διοργάνωση αναμένεται να συμμετάσχουν 120 περίπου εταιρείες και να προσέλθουν περισσότεροι απο 4,500 επισκέπτες. Όλα αυτά σ`ένα προσεγμένο και λειτουργικό εκθεσιακό περιβάλλον, που φιλοξενεί με στυλ τους εκθέτες και παρέχει ξεχωριστές υπηρεσίες για τους επισκέπτες.

Η Exclusive Travel 2007 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΕΟΤ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το TravelDailyNews είναι χορηγός on-line επικοινωνίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024