Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΕνημέρωση Πρωθυπουργού για θέματα τουρισμού
Συνάντηση Καραμανλή - Πετραλιά

Ενημέρωση Πρωθυπουργού για θέματα τουρισμού

Για θέματα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, αλλά και για τη γενικότερη πορεία του τουρισμού, όπως και για τις εξελίξεις γύρω από το τραγικό συμβάν στη Κέρκυρα ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής τον Πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά. Αναφερόμενη μάλιστα στο θέμα της Κέρκυρας…

Για θέματα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, αλλά και για τη γενικότερη πορεία του τουρισμού, όπως και για τις εξελίξεις γύρω από το τραγικό συμβάν στη Κέρκυρα ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής τον Πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή, η υπουργός<...>Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά. Αναφερόμενη μάλιστα στο θέμα της Κέρκυρας, η κυρία Πετραλιά ανέφερε σε δηλώσεις της μετά το πέρας της συνάντησης τους πως η Εισαγγελέας της Κέρκυρας προχωράει στον σχηματισμό της δικογραφίας με ταχύτατους ρυθμούς, τονίζοντας πως “δεν υπάρχει καμία ανοχή σε γεγονότα που μπορεί να αμαυρώσουν και να δυσφημήσουν τον ελληνικό τουρισμό – έστω κι αν αυτά είναι μεμονωμένα”.

Στη θεματολογία της συζήτησης Καραμανλή – Πετραλιά βρέθηκε και το πρόσφατο ταξίδι της υπουργού στη Ρωσία, το οποίο, όπως ανέφερε και η ίδια, είχε θετικότατα αποτελέσματα, ενώ η υπουργός ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό και για το επικείμενο ταξίδι της στην Αγγλία, όπου ξεκινά σήμερα η μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση τουρισμού (World Travel Market). “Εκεί η Ελλάδα είναι έτοιμη να δείξει ότι είναι μια σύγχρονη, ασφαλής χώρα, η οποία δέχεται 16 εκατ. τουρίστες ετησίως και τους τιμά. Η Ελλάδα είναι η σύγχρονη εκείνη χώρα, η οποία προσφέρει στους τουρίστες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και βρίσκεται μέσα στους 15 δημοφιλέστερους προορισμούς του κόσμου” δήλωσε σχετικά η υπουργός.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024