Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑριστοτέλης Θωμόπουλος: Στην Κίνα η Helexpo

Αριστοτέλης Θωμόπουλος: Στην Κίνα η Helexpo

Μια νέα περίοδο ανάπτυξης των εμπορικών σχέσεων Ελλάδας και Κίνας, με μοχλό τις Διεθνείς Εκθέσεις, εγκαινίασε με την ομιλία τουο Πρόεδρος της Helexpo κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος στο Ελληνοκινεζικό Forum, που […]

Μια νέα περίοδο ανάπτυξης των εμπορικών σχέσεων Ελλάδας και Κίνας, με μοχλό τις Διεθνείς Εκθέσεις, εγκαινίασε με την ομιλία του<...>ο Πρόεδρος της Helexpo κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος στο Ελληνοκινεζικό Forum, που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο. Ο κ. Θωμόπουλος συμμετέχοντας στην επιχειρηματική αποστολή του Υπουργείου Εξωτερικών παρουσίασε την εθνική εκθεσιακή στρατηγική για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας σε διεθνές Περιφερειακό Εκθεσιακό Κέντρο.

Κάλεσε τους κινέζους επιχειρηματίες να συμμετέχουν στις κλαδικές εκθέσεις της Helexpo, προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα τους στις αναδυόμενες αγορές των Helexpo Countries (των 30 χωρών γύρω απ` την Ελλάδα που εστιάζεται το marketing της Helexpo), αλλά και να αξιοποιήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η ευρύτερη περιοχή και τα οποία παρουσιάζονται στις Εκθέσεις της Helexpo.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι κινέζοι επιχειρηματίες για το πρόγραμμα προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων Expopartenariat, καθώς και για την τουριστική υποδομή και τις δυνατότητες φιλοξενίας της Ελλάδας, τις οποίες παρουσίασε ο κύριος Θωμόπουλος.

“Η μεταφορά της Ολυμπιακής φλόγας από την Αθήνα στο Πεκίνο δε σημαίνει μόνο μεταφορά τεχνογνωσίας στη διοργάνωση του μεγαλύτερου διεθνούς γεγονότος στον κόσμο, αλλά χτίζει γέφυρες ανάπτυξης εμπορικών σχέσεων ανάμεσα σε δύο χώρες που σημάδεψαν τις πολιτιστικές εξελίξεις και πρωταγωνίστησαν ιστορικά στην Ευρώπη και την Ασία”, υπογράμμισε ο κ. Θωμόπουλος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024