Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμικά ξεκίνησαν οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στην Στουτγάρδη

Δυναμικά ξεκίνησαν οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στην Στουτγάρδη

Ξεκίνησαν προχτές, Τετάρτη 3 Μαΐου 2006, δυναμικά οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στον σιδηροδρομικό σταθμό της Στουτγάρδης υπό την αιγίδατου υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ε.Ο.Τ.. Το ελληνικό roadshow εκτός από […]

Ξεκίνησαν προχτές, Τετάρτη 3 Μαΐου 2006, δυναμικά οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στον σιδηροδρομικό σταθμό της Στουτγάρδης υπό την αιγίδα<...>του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ε.Ο.Τ..

Το ελληνικό roadshow εκτός από τις παρουσιάσεις των περιοχών Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Εύβοιας και των Δωδεκανήσων προωθεί την ελληνίδα ερμηνεύτρια, κ. `Αννα Βίσση με το τραγούδι `Everything`. Η προβολή του ελληνικού τραγουδιού και video clip γίνεται σε 4 οθόνες Plasma του περιπτέρου, ενώ μεγάλες αφίσες έχουν αναρτηθεί για να παρουσιάζουν την `Αννα Βίσση στο διερχόμενο κοινό. Η επισκεψιμότητα του σταθμού ξεπερνάει τους 220.000 σε καθημερινή βάση, ενώ τα πρώτα σχόλια των επισκεπτών επικεντρώνονται στην Αθήνα, που θα φιλοξενήσει την διοργάνωση της Eurovision 2006, αλλά και την ελληνική συμμετοχή.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως τις 11 Μαΐου, ενώ για τις 8 Μαΐου έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου από τον Διευθυντή Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, κ. Παναγιώτη Σκορδά, καθώς επίσης και ημερίδα τουρισμού και ελληνική δεξίωση για ταξιδιωτικούς πράκτορες και γραφεία τουρισμού από την ευρύτερη περιοχή της Στουτγάρδης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα διοργανωθεί ένα event για την `Αννα Βίσση, όπου θα μοιρασθούν διαφημιστικά μπλουζάκια στους fan της Ελληνίδας ερμηνεύτριας και στους Έλληνες ομογενείς και συλλόγους. Στην συνέντευξη τύπου που θα ακολουθήσει στο ξενοδοχείο Le Meridien ο πρόεδρος του διεθνούς fan club της `Αννας Βίσση, κ. Γιώργος Καβακλήλης θα μιλήσει στους δημοσιογράφους για την ελληνική συμμετοχή.

Οι εκθέτες στην Στουτγάρδη εκτός από τις προαναφερθείσες ιδιωτικές εταιρίες είναι η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ρεθύμνου, η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ηρακλείου, ο Οργανισμός Πολιτισμού Τουρισμού Ανάπτυξης Νομού Ευβοίας και ο Δωδεκανησιακός Οργανισμός Τουρισμού. Για όλους τους εκθέτες γίνεται ενημέρωση στους Γερμανούς επισκέπτες και διανομή έντυπου υλικού, ενώ τηλεοπτικά σποτ και DVD προβάλλονται παράλληλα στις οθόνες Plasma της έκθεσης. Ειδική προσφορά για τους επισκέπτες της έκθεσης στην Στουτγάρδη γίνεται από το ξενοδοχείο Lagos Mare της Νάξου, με πληροφοριακό υλικό και δυνατότητα κρατήσεων μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου της Attika Reisen.

Οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους αποτελούν ιδιωτική πρωτοβουλία της Choose Media SA και τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης – Ε.Ο.Τ..

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024