Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕνεργά παρούσα στα Ποσειδώνια η Turkish Airlines
Συμμετοχή της εταιρείας και στα Ποσειδώνια τον Ιούνιο του 2012

Ενεργά παρούσα στα Ποσειδώνια η Turkish Airlines

Η Turkish Airlines ήταν παρούσα φέτος στα Ποσειδώνια, την έκθεση που συγκέντρωσε πάνω από 17.000 επισκέπτες από 76 κράτη, στην οποία πήραν μέρος 1.855 εκθέτες, οι οποίοι ανέδειξαν τις υπηρεσίες […]

Η Turkish Airlines ήταν παρούσα φέτος στα Ποσειδώνια, την έκθεση που συγκέντρωσε πάνω από 17.000 επισκέπτες από 76 κράτη, στην<...> οποία πήραν μέρος 1.855 εκθέτες, οι οποίοι ανέδειξαν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στον εκθεσιακό χώρο, που φέτος επεκτάθηκε στα 31.000 τ.μ.

Η φετινή διοργάνωση αποτέλεσε τη μεγαλύτερη στην 40χρονη ιστορία των Ποσειδωνίων, καθώς χαρακτηρίστηκε από αύξηση του εκθεσιακού χώρου της τάξεως του 11,5%, ενώ η παρουσία των μεγάλων ηγέτιδων δυνάμεων της ασιατικής ναυτιλίας αυξήθηκε κατά 45%, σε σχέση με εκείνη που κατέλαβαν στη προηγούμενη διοργάνωση.

Τα Ποσειδώνια 2010 έγιναν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, του Δήμου Πειραιώς, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας, της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας και της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας.

Η Turkish Airlines με το δικό της περίπτερο, με τους φιλόξενους ανθρώπους της, αλλά και με γλυκές λιχουδιές από την Κωνσταντινούπολη, αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους εκθέτες. Το περίπτεροεπισκέφθηκε και η κα Λούκα Κατσέλη, υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Το διεθνές γόητρο των Ποσειδωνίων αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι οι διοργανωτές δέχθηκαν πολλές αιτήσεις, από ελληνικές και ξένες εταιρείες, οι οποίες εξέφρασαν την επιθυμία να επεκτείνουν περαιτέρω την παρουσία τους στην επόμενη διοργάνωση της έκθεσης, σε δύο χρόνια τον Ιούνιο του 2012. Η Turkish Airlines θα είναι μέσα σε αυτές, καθώς επιθυμία της εταιρείας είναι να παρακολουθεί κάθε διεθνή συνάντηση, που σκοπό έχει την ανάπτυξη, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και απόψεων, την επικοινωνία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024