Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ μοναδικότητα της Ελλάδας από τον Διευθυντή Ε.Ο.Τ. Γερμανίας
Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού

Η μοναδικότητα της Ελλάδας από τον Διευθυντή Ε.Ο.Τ. Γερμανίας

Τα στοιχεία διαφοροποίησης και πολυμορφίας της Ελλάδας σε σχέση με άλλους τουριστικούς προορισμούς, δίνοντας έμφαση στον αγροτουρισμό, τον θεματικό τουρισμό, την θαλασσοθεραπεία, τον ιαματικό τουρισμό, κτλ. ανέπτυξε ο Διευθυντής Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, κ. Ηλίας Γαλανός, σε συνέντευξη τύπου…

Τα στοιχεία διαφοροποίησης και πολυμορφίας της Ελλάδας σε σχέση με άλλους τουριστικούς προορισμούς, δίνοντας έμφαση στον αγροτουρισμό, τον θεματικό τουρισμό, την θαλασσοθεραπεία, τον ιαματικό τουρισμό, κτλ.<…>ανέπτυξε ο Διευθυντής Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, κ. Ηλίας Γαλανός, σε συνέντευξη τύπου, που διοργανώθηκε πριν λίγες μέρες στην Φρανκφούρτη, με αφορμή την έναρξη των Κινητών Εκθέσεων Τουρισμού.

Ο κ. Γαλανός αναφέρθηκε σε στατιστικά στοιχεία για την αύξηση σε αριθμό ξένων τουριστών κατά 10% για το 2006 σε σχέση με το 2005, 16.000.000 εισερχόμενο τουρισμό, εκ των οποίων οι 2.141.019 από την Γερμανία και αυξημένες εισπράξεις για το 2006 κατά 9%, φθάνοντας τα 12 δισεκατομμύρια ευρώ. Επίσης, ο Διευθυντής ΕΟΤ Γερμανίας παρουσίασε την νέα τουριστική καμπάνια του Ε.Ο.Τ. με το σλόγκαν “Greece: Explore your senses”, προτρέποντας τους παρευρισκόμενους να «ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν την Ελλάδα μέσα από τις αισθήσεις τους», ενώ στη συνέχεια ακολούθησε προβολή του νέου τηλεοπτικού σποτ.

Για τη διοργανώτρια εταιρία των Κινητών Εκθέσεων Τουρισμού, Choose Media Α.Ε., ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, εμπνευστής των Κινητών Εκθέσεων, ανέπτυξε με συντομία την στρατηγική σημασία της διοργάνωσης για τέταρτη συνεχή χρονιά σε μία από τις σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης και την αποκλειστικότητα συνεργασίας που διατηρεί η Ελλάδα, μέσω της Choose Media Α.Ε. στην ανάπτυξη των Κινητών Εκθέσεων Τουρισμού μέσα στους Γερμανικούς Σιδηρόδρομους.

Στο πάνελ των ομιλητών ο εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων για την Ρόδο, κ. Sven Meyer, από την εταιρία Best Public Relations, ανέλυσε τις ανεπτυγμένες υπηρεσίες και υποδομές τουρισμού, συγκοινωνιακά – μεταφορικά μέσα και συνδέσεις, συνεργασίες με ταξιδιωτικά πρακτορεία, φυσικές ομορφιές, ήπιες κλιματολογικές συνθήκες κλπ. δίνοντας την εικόνα ενός «αγαπημένου» και άρτια οργανωμένου τουριστικού προορισμού.

Στη συνέντευξη παρέστησαν τριάντα και πλέον εκπρόσωποι του γερμανικού ειδικού τύπου, ενώ τα ΜΜΕ κάλυψαν δημοσιογραφικά την συνέντευξη τύπου. Το παρόν έδωσαν επίσης συνολικά 130 στελέχη από ταξιδιωτικά γραφεία, tour operator, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρίες. Αξιοσημείωτες ήταν επίσης οι παρουσίες του Γενικού Πρόξενου της Φρανκφούρτης, κ. Λεωνίδα Κουντοβουνίσιου, της Υποπρόξενου της Φρανφκούρτης, κυρίας Αναστασίας Μουτάφη, του Γενικού Διευθυντή της Deutsche Eisenbahn Reklame GmbH, κ. Dieter Henzel, καθώς επίσης και εκπροσώπων της Neckermann, DER Tour, Olympic Airlines, Aegean Airlines, κλπ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση που παρέθεσε ο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας και η Choose Media, με ελληνική κουζίνα και ελληνική μουσική.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024