Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜε βαλκανικό προσανατολισμό το «Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 – Sea & Tourism Expo»
Εκθέσεις

Με βαλκανικό προσανατολισμό το «Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 – Sea & Tourism Expo»

Η αγορά των βαλκανικών χωρών τα τελευταία χρόνια αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες των Ελλήνων επενδυτών.

Άνοιγμα στις χώρες των Βαλκανίων θα κάνει η εφετινή έκθεση «Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 – Sea & Tourism Expo», η οποία θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, σε ένα εκθεσιακό χώρο 10.000 τμ., ενώ θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις στη Μαρίνα της Καλαμαριάς.

Οι διοργανωτές του «Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 – Sea & Tourism Expo» αναγνωρίζοντας το ενδιαφέρον που υπάρχει για επενδύσεις από τον χώρο της θαλάσσιας επιχειρηματικότητας στην αγορά των βαλκανικών χωρών αποφάσισαν να αποτελέσει η έκθεση ένα είδους εφαλτηρίου για την πραγματοποίηση συνεργειών που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη του κλάδου.

Στον τομέα του Θαλάσσιου Τουρισμού, οι προοπτικές για συνεργασίες ανάμεσα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον χώρο είναι μεγάλες καθώς πρόκειται για μία αγορά που βρίσκεται σε αναπτυσσόμενο στάδιο. Ελληνικά ναυπηγεία σκαφών αναψυχής, εταιρείες που ασχολούνται με το chartering, την αλιεία, τα watersports θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους αγορών, οι οποίες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα γνωρίσουν μεγάλη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

Η αγορά των βαλκανικών χωρών τα τελευταία χρόνια αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες των Ελλήνων επενδυτών. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη επενδύτρια χώρα στην Αλβανία τα τελευταία 15-20 χρόνια ενώ Έλληνες επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και τη Βουλγαρία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024