Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠερισσότερα από 10.000 Ολλανδικά τουριστικά γραφεία στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Choose Media

Περισσότερα από 10.000 Ολλανδικά τουριστικά γραφεία στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Choose Media

Το `Choose Greece Project` της Choose Media, έχει κατά αποκλειστικότητα συνεργασία με το `Travelecademy` της εταιρίας Reisrevue, για να προβάλλει μέσω του online εκπαιδευτικού της προγράμματος στην Ολλανδία ελληνικούς τουριστικούς […]

Το `Choose Greece Project` της Choose Media, έχει κατά αποκλειστικότητα συνεργασία με το `Travelecademy` της εταιρίας Reisrevue, για να προβάλλει μέσω του online εκπαιδευτικού της προγράμματος στην Ολλανδία ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και υπηρεσίες.

Το Travelecademy παρέχει online μαθήματα (streaming / video) με στόχο την εκπαίδευση τουριστικών πρακτόρων σε ταξιδιωτικά γραφεία της Ολλανδίας. Σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 10.000 τουριστικά γραφεία και περισσότεροι από 140.000 τουριστικοί πράκτορες στην Ολλανδία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης του Travelecademy.

Απευθύνεται σε τουριστικούς πράκτορες παρέχοντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, που περιλαμβάνουν θέματα για την προβολή τουριστικών προϊόντων όπως χώρες, πόλεις, δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, μέσα μεταφοράς, αξιοθέατα, διαμονή κλπ.

Η εκπαίδευση των στελεχών και ταξιδιωτικών πρακτόρων γίνεται με την προβολή video μέσα από περιβάλλον Intranet. Μετά την προβολή των video – μαθημάτων (μέσης χρονικής διάρκειας 14 λεπτά), οι χρήστες καλούνται να δώσουν online εξετάσεις για να προσκομίσουν το ηλεκτρονικό δίπλωμα πιστοποίησής τους. Μετά την επιτυχή συμμετοχή τους, οι τουριστικοί πράκτορες αποκτούν το σχετικό δίπλωμα και πιστοποίηση από το Travelecademy.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι συμμετέχοντες πέραν της γνώσης που αποκτούν μέσα από το πρόγραμμα, αποκτούν μία θετική προδιάθεση για τον προορισμό ή το προϊόν πάνω στον οποίο έχουν εκπαιδευθεί.

Η χώρα της Ολλανδίας αποτελεί αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες τουριστικές αγορές ανά την Ευρώπη. Η Choose Media με την συνεχή της έρευνα σε στρατηγικές χώρες για τον εισερχόμενο στην Ελλάδα τουρισμό, αναπτύσσει λύσεις και πρωτοποριακούς τρόπους προβολής για τον ελληνικό τουριστικό κλάδο.

Η ανάπτυξη έξυπνων υπηρεσιών επικοινωνίας στην Ολλανδία αποτελεί συνέχεια των ήδη επιτυχημένων προγραμμάτων που διοργανώνει με τις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στην Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024