Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠροσπάθειες προσέγγισης της αμερικάνικης αγοράς επιχειρεί η Helexpo

Προσπάθειες προσέγγισης της αμερικάνικης αγοράς επιχειρεί η Helexpo

Την αγορά των ΗΠΑ με μοχλό την ελληνική ομογένεια προσεγγίζει η Helexpo, συμμετέχοντας στη 14η Διεθνή Έκθεση Hermes – Expo, στις 16 και 17 Απριλίου, στο New Jersey, τη βιομηχανική […]

Την αγορά των ΗΠΑ με μοχλό την ελληνική ομογένεια προσεγγίζει η Helexpo, συμμετέχοντας στη 14η Διεθνή Έκθεση<...> Hermes – Expo, στις 16 και 17 Απριλίου, στο New Jersey, τη βιομηχανική καρδιά της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ.

Στόχος της Helexpo είναι η προβολή των κλαδικών εκθέσεων, αλλά και της Γενικής Έκθεσης του Σεπτεμβρίου, με σκοπό την προσέλκυση εκθετών και επισκεπτών. Αφετηρία, αλλά και μοχλός της προσπάθειας αυτής, αποτελούν οι ομογενείς επιχειρηματίες, που συμμετέχουν στην έκθεση `Hermes – Expo` και καλύπτουν τους τομείς του τουρισμού (Philoxenia), των τροφίμων και ποτών (Detrop), των κατασκευών (Infacoma – Marmin) και της υψηλής τεχνολογίας (Infosystem).

Στο περίπτερο της Helexpo περίοπτη θέση κατέχει η φετινή πανηγυρική 70η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 ως τις 18 Σεπτεμβρίου, καθώς και τα θεματικά εκθεσιακά αφιερώματά της με αιχμή το `Global Exchange`, στο οποίο θα παρουσιαστούν όλες οι επίσημες κρατικές συμμετοχές και θα πλαισιωθεί με το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εξαγωγικού Εμπορίου, που συνδιοργανώνουν ο ΟΠΕ (Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών) και η Helexpo με το Expopartenariat, που περιλαμβάνει προκαθορισμένες συναντήσεις επιχειρηματιών και επιμελητηρίων, και με το πρόγραμμα `Boss`, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Β. Ελλάδος και στο οποίο θα συμμετέχουν πάνω από 350 επιχειρήσεις από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μάλιστα, για την προώθηση των εκθέσεων της Helexpo, μεταβαίνει στις ΗΠΑ και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Θέμης Καρτσιώτης. Επίσης, την Παρασκευή 15 Απριλίου θα προηγηθεί παρουσίαση των εκθέσεων της Helexpo στη Φιλαδέλφεια σε εκδήλωση, που διοργανώνει ο Δήμος και το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Φιλαδέλφειας (WDCDP) και θα ακολουθήσει τη Δευτέρα 18 Απριλίου αντίστοιχη παρουσίαση στην Ουάσινγκτον, σε εκδήλωση που διοργανώνει το Αμερικανο – Ελληνικό Ινστιτούτο (HAHI) και την Τρίτη 19 Απριλίου στη Ν. Υόρκη, στην Ένωση των 350 Κέντρων Εμπορίου από όλο τον κόσμο (WTCA).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024