Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτην επιφάνεια πάλι το θέμα της αγοράς της Helexpo από το Δήμο Θεσσαλονίκης

Στην επιφάνεια πάλι το θέμα της αγοράς της Helexpo από το Δήμο Θεσσαλονίκης

‘Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας της πόλης, γι’ αυτό θα πρέπει να παραμείνει σε αυτήν’ διαπίστωσε το άτυπο Συντονιστικό Συμβούλιο Φορέων της Θεσσαλονίκης, που συναντήθηκαν τη […]

'Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας της πόλης, γι' αυτό θα πρέπει να παραμείνει σε αυτήν' διαπίστωσε<...> το άτυπο Συντονιστικό Συμβούλιο Φορέων της Θεσσαλονίκης, που συναντήθηκαν τη Δευτέρα στο γραφείο του δημάρχου της συμπρωτεύουσας, κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και κατάληξε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν θα πρέπει να βρίσκεται έξω από τον κορυφαίο αυτό θεσμό.

Στο πλευρό του δημάρχου Θεσσαλονίκης στέκεται όμως και η ΝΔ, καθώς η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι "η προσπάθεια να τεθεί εκ ποδών ο Δήμος Θεσσαλονίκη<.>ς από τις διαδικασίες μερικής ιδιωτικοποίησης της Helexpo αποκαλύπτει την πρόθεση της κυβέρνησης να αποστερήσει από τους Θεσσαλονικείς τον εκθεσιακό φορέα που είναι ταυτόσημος με την πόλη, και παράλληλα διακηρύσσει την απόλυτη συμπαράστασή της στον αγώνα που έχουν αποδυθεί ο δήμαρχος και το Δημαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης".

Να υπενθυμίσουμε ότι το θέμα που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες του κ. Παπαγεωργόπουλου ήταν ο αποκλεισμός της συμμετοχής του Δήμου Θεσσαλονίκης από το διαγωνισμό για την πώληση του 30% και του μάνατζμεντ της Helexpo.

Στην άτυπη αυτή συνάντηση έλαβαν μέρος ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Μ. Παπαδόπουλος, και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Γ. Τσιότρας, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Δ. Μπακατσέλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Β. Τακάς, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, Α. Ευλογημένος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Β. Ελλάδος, Θ. Αλγιανάκογλου, και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Β. Μπρόβας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024