Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileAirtours και Thomson πουλάνε μέσω internet

Airtours και Thomson πουλάνε μέσω internet

Νέα συνεργασία ξεκινάει ο Thomson και η Αirtours με τον κόμβο της Virgin Travelstore. Οι δύο εταιρίες πρόκειται να αρχίσουν να κάνουν την πώληση των προϊόντων τους, μέσω του δικτύου […]

Νέα συνεργασία ξεκινάει ο Thomson και η Αirtours με τον κόμβο της Virgin Travelstore<...>. Οι δύο εταιρίες πρόκειται να αρχίσουν να κάνουν την πώληση των προϊόντων τους, μέσω του δικτύου της Virgin Travelstore<.>. Ο διευθυντής της Travelstore, κ. Ed Sims, δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις θα έχουν τελειώσει μέσα στον επόμενο μήνα. Τόνισε ότι τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα θα κινηθούν οι δύο εταιρίες. Η συμφωνία των εταιριών θα συμπέσει με την κυκλοφορία της διαφημιστικής καμπάνιας των δύο εκατομμυρίων λιρών, η οποία κυκλοφορεί με σκοπό να ανεβάσει το προφίλ της Travelstore.

Το Web site της Travelstore δημιουργήθηκε πριν τα Χριστούγεννα και τις πρώτες πέντε ημέρες, τράβηξε 15.000 άτομα. Ο κ. Sims δήλωσε ότι δεν θα γίνονται εκπτώσεις, αλλά θα προσφέρονται κάποια έξτρα προϊόντα. Επίσης, διευκρίνισε ότι διακοπές θα πωλούνται και μέσω των 120 μαγαζιών Virgin V.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024