Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤο σύμβολο της 70ης Δ.Ε.Θ. σε πλατείες των μεγαλύτερων ελληνικών πόλεων

Το σύμβολο της 70ης Δ.Ε.Θ. σε πλατείες των μεγαλύτερων ελληνικών πόλεων

Με έξι γιγάντια πολύχρωμα αερόστατα, που αποτελούν το σύμβολο της 70ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η διοργανώτρια εταιρία Helexpo,προσκαλεί όλους τους επιχειρηματίες, αλλά, και τους απλούς πολίτες, να συμμετάσχουν στη διοργάνωση […]

Με έξι γιγάντια πολύχρωμα αερόστατα, που αποτελούν το σύμβολο της 70ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η διοργανώτρια εταιρία Helexpo,<...>προσκαλεί όλους τους επιχειρηματίες, αλλά, και τους απλούς πολίτες, να συμμετάσχουν στη διοργάνωση και να κάνουν το γύρο του κόσμου σε δέκα ημέρες.

Από την καρδιά της Αθήνας την πλατεία Συντάγματος, από τις καρδιά της Θεσσαλονίκης, την πλατεία Αριστοτέλους, καθώς και από την πύλη ΧΑΝΘ του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης της Helexpo, από το Λιμάνι του Πειραιά και από τις πλατείες της Λάρισας και της Πάτρας, η 70η Δ.Ε.Θ. προσκαλεί τον επιχειρηματικό κόσμο για δουλειές και όλους τους πολίτες για ενημέρωση, επιχειρηματικές συναλλαγές αλλά και για διασκέδαση, με πολλές εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.

Δίπλα στο αερόστατο έχει τοποθετηθεί ένα Mitsubishi, το οποίο, θα κληρώσει η Ηεlexpo, για όλους τους επισκέπτες της 70ης Δ.Ε.Θ., μαζί με ένα γύρο του κόσμου για δύο άτομα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι δήμοι Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και Λάρισας ανακηρύχθηκαν από τη Ηelexpo επίσημοι υποστηρικτές της 70ης Δ.Ε.Θ..

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024