Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΒραβεία και έπαινοι για τις καλύτερες συμμετοχές στην φετινή Philoxenia

Βραβεία και έπαινοι για τις καλύτερες συμμετοχές στην φετινή Philoxenia

Την Κυριακή, την τελευταία μέρα της έκθεσης Philoxenia απονεμήθηκαν τα βραβεία και οι έπαινοι στις διακριθείσες συμμετοχές. Τα κριτήρια των επιλογών της ειδικής επιτροπής αποτέλεσαν η κατασκευαστική αρτιότητα του εκθεσιακού […]

Την Κυριακή, την τελευταία μέρα της έκθεσης Philoxenia απονεμήθηκαν τα βραβεία και οι έπαινοι στις διακριθείσες συμμετοχές<...>.

Τα κριτήρια των επιλογών της ειδικής επιτροπής αποτέλεσαν η κατασκευαστική αρτιότητα του εκθεσιακού χώρου, η λειτουργική και εργονομική του διάταξη, η πρωτοτυπία της παρουσίασης των εκθεμάτων και η εν γένει αισθητική. Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τον Ιωάννη Παπακωνσταντίνου, εντεταλμένο σύμβουλο της HELEXPO, τον Γεώργιο Νικούλη, εκπρόσωπο της Αρχιτεκτονικής Σχολής, τη Λάουρα Φραγκίδου, εκπρόσωπο του ΤΕΕ, τη Θεοδώρα Κανακίδου και το Βλάση Τσώνο υπαλλήλους της HELEXPO, απένειμε: Τρία ισότιμα βραβεία στους: Accor Hotels, στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου και στο υπουργείο Ανάπτυξης – Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.
Τρεις ισότιμους επαίνους στους: Ορθόδοξο Ίδρυμα Παιδείας και Πολιτισμού, τη Sabre Ελλάς Α.Ε. και Budget Car & Moto Rental.
Έξι ισότιμα, ειδικά βραβεία διοργανωτή στους: Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δήμο Θήρας, Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, Αμαντεους Ελλας Α.Ε. και Succes International ΑΒΕΕ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024