Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέο τμήμα εκπαιδευτικού τουρισμού δημιούργησε ο όμιλος εταιριών Αμφιτρύων

Νέο τμήμα εκπαιδευτικού τουρισμού δημιούργησε ο όμιλος εταιριών Αμφιτρύων

Νέο τμήμα εκπαιδευτικού τουρισμού δημιούργησε o όμιλος εταιριών Αμφιτρύων στο πλαίσιο της διεύρυνσης των υπηρεσιών που προσέφερε τα τελευταία έτη σε μαθητές κυρίως του εξωτερικού. Το νέο τμήμα είναι υπό […]

Νέο τμήμα εκπαιδευτικού τουρισμού δημιούργησε o όμιλος εταιριών Αμφιτρύων<.> στο πλαίσιο της διεύρυνσης των υπηρεσιών<...> που προσέφερε τα τελευταία έτη σε μαθητές κυρίως του εξωτερικού.

Το νέο τμήμα είναι υπό τη διεύθυνση του κ. Μιχάλη Βουτσαρά και ασχολείται με εκπαιδευτικές εκδρομές και επισκέψεις με χαρακτήρα πολιτιστικό, πολιτισμικό, περιβαλλοντικό και τεχνολογικό για τους μαθητές γυμνασίων και λυκείων.

Το νέο τμήμα εκπαιδευτικού τουρισμού παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε σχετική ημερίδα με τίτλο 'Τεχνοπαιδεία 2001', την οποία διοργάνωσε ο Αμφιτρύων. Η ημερίδα είχε ως σκοπό τη βράβευση των σχολείων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό τεχνολογικών κατασκευών στα δευτεροβάθμια σχολεία όλης της χώρας. Εκπρόσωποι από τα 195 σχολεία που έλαβαν μέρος έλαβαν μηχανήματα ως βραβεία τα οποία θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν στα σχολεία τους. Χορηγοί της ημερίδας ήταν η Νομαρχία Ημαθίας, η Νομαρχία Πιερίας, η Ευρωπαϊκή Πίστη, η Pepsico και η Olympus Plaza Food Parks. Τα βραβεία απένειμε ο γενικός διευθυντής του Ομίλου κ. Νίκος Γκαζελίδης και ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Άγγελος Γούναρης ο οποίος υποστήριξε θερμά την όλη προσπάθεια.

Ο κ. Γκαζελίδης ανέφερε σχετικά ότι: "Ο Αμφιτρύων με τη δημιουργία του νέου εκπαιδευτικού τμήματος προσφέρει μία καινοτομία στον τουριστικό τομέα προς όφελος της μαθητικής κοινότητας αλλά και προς τους τουριστικούς επιχειρηματίες σε περιόδους μη αιχμής. Ο διαγωνισμός 'Τεχνοπαιδεία' προσπαθεί να αναπτύξει την ευγενική άμιλλα μεταξύ σχολείων και μαθητών".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024