Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΒερελής: Δεν είναι ευνοϊκό το κλίμα για την πώληση της Ολυμπιακής

Βερελής: Δεν είναι ευνοϊκό το κλίμα για την πώληση της Ολυμπιακής

“Οι παρούσες συνθήκες δεν ευνοούν τέτοιου είδους εγχειρήματα, με δεδομένη την απροθυμία των τραπεζών να στηρίξουν τον κλάδο των αερομεταφορών” παρατήρησε ο υπουργός Μεταφορών κ. Χρήστος Βερελής αναφερόμενος στο θέμα […]

"Οι παρούσες συνθήκες δεν ευνοούν τέτοιου είδους εγχειρήματα, με δεδομένη την απροθυμία των τραπεζών<...> να στηρίξουν τον κλάδο των αερομεταφορών" παρατήρησε ο υπουργός Μεταφορών κ. Χρήστος Βερελής αναφερόμενος στο θέμα της πώλησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Αποτέλεσμα είναι ότι η ημερομηνία για την απόφαση της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου της Ολυμπιακής μετατέθηκε ακόμα μία φορά από τις 15 Νοεμβρίου στα τέλη του μήνα.

Ο κ. Βερελής έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι πέρα από την ανάγκη ιδιωτικοποίησης της ΟΑ, την κυβέρνηση ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εξασφάλιση της βιωσιμότητας της εταιρίας. Πιστεύεται ότι η εταιρία ΑΧΟΝ του ομίλου Λιακουνάκου δεν είναι ικανή από μόνη της να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του εθνικού αερομεταφορέα, και σύμφωνα με τον υπουργό θα ήταν ικανοποιητική εξέλιξη, να ενώσουν τις δυνάμεις τους όλα τα επιχειρηματικά σχήματα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Ολυμπιακή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024