Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός Τουρισμός«Άρωμα Έβρου»: Δράση αγροτουρισμού με τη στήριξη του ΕΟΤ
Εναλλακτικός Τουρισμός

«Άρωμα Έβρου»: Δράση αγροτουρισμού με τη στήριξη του ΕΟΤ

Η δράση «Άρωμα Έβρου» εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης καινοτόμων προγραμμάτων αγροτουρισμού στην Ελλάδα, με επίκεντρο στην συγκεκριμένη περίπτωση την καλλιέργεια και παραγωγή λεβάντας.

Η ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της ευαίσθητης περιοχής του Έβρου και των επιχειρήσεών της που δραστηριοποιούνται στον τομέα του αγροτουρισμού, αποτελεί τον κεντρικό στόχο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΚοινΣεπ «Άρωμα Έβρου» στο Πύθιο Διδυμοτείχου στις 10 και 11 Ιουνίου και στον Βάλτο Ορεστιάδας στις 17 και 18 Ιουνίου.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται φέτος για δεύτερη χρονιά υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, καθώς αναδεικνύουν μια ήπια θεματική δραστηριότητα που συνδέει τον τουριστικό κλάδο με την πρωτογενή παραγωγή και ταυτόχρονα προβάλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της περιοχής.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Άρωμα Έβρου» τόσο στο Πύθιο όσο και στον Βάλτο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα αγροκτήματα λεβάντας της ΚοινΣεπ, να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της εταιρείας και να γνωρίσουν από κοντά τα φημισμένα μεταξωτά υφάσματα από το Σουφλί.

Ακόμα, θα ξεναγηθούν στο βυζαντινό κάστρου, τη μεταλλική σιδηροδρομική γέφυρα, μέρος της διαδρομής του θρυλικού Orient Express, και άλλα αξιοθέατα του Πυθίου, θα απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα με φόντο τον ποταμό Έβρο με τη συνοδεία τοπικών πιάτων και κρασιών και θα παρακολουθήσουν την προβολή κινηματογραφικής ταινίας μέσα στο αγρόκτημα.

Η δράση «Άρωμα Έβρου» εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης καινοτόμων προγραμμάτων αγροτουρισμού στην Ελλάδα, με επίκεντρο στην συγκεκριμένη περίπτωση την καλλιέργεια και παραγωγή λεβάντας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023