Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΠρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών για `Events & Conventions Management` από το Alpine Center

Πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών για `Events & Conventions Management` από το Alpine Center

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών για τα ελληνικά δεδομένα στην ειδικότητα `Events & Conventions Management` προσφέρειτο Alpine Center, the Swiss Business School for Hotel & Tourism Management Education in Greece, δίνοντας […]

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών για τα ελληνικά δεδομένα στην ειδικότητα `Events & Conventions Management` προσφέρει<...>το Alpine Center, the Swiss Business School for Hotel & Tourism Management Education in Greece, δίνοντας τη δυνατότητα λαμπρής καριέρας στους φοιτητές του.

Τη Διοικητική Επιτροπή του προγράμματος σπουδών, που παρουσιάστηκε προχτές, αποτελούν η κα Ειρήνη Βάρδα Καψή, Εμπορική Διευθύντρια των Capsis Convention Centres & Resort Hotels/Sofitel, η κα. Sybil Hofmann, Πρόεδρος του Alpine Center, ο κ. Παναγιώτης Ποδηματάς της P.C. Podimatas Audiovisual SA και ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Heliotopos Ltd.

Στόχος της Διοικητικής Επιτροπής είναι να δημιουργήσει στενή σχέση μεταξύ του Alpine Center και της αγοράς, κάτι που θα βοηθήσει ιδιαίτερα τόσο στην γνωστοποίηση του προγράμματος όσο και στην εγγυημένη επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών.

Το πρόγραμμα επιτηρείται από μια συμβουλευτική επιτροπή 40 περίπου διακεκριμένων εκπροσώπων από το χώρο των συνεδρίων, του τουρισμού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η βιομηχανία των συνεδρίων και εκδηλώσεων αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς στη χώρα μας, ενώ η ανάγκη για εξειδικευμένα στελέχη είναι επιτακτική. Κι ακριβώς αυτός είναι και ο στόχος του προγράμματος, να προετοιμάσει εξειδικευμένα στελέχη με θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, δίνοντας τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην οργάνωση πολλών εκδηλώσεων πριν διεκδικήσουν θέσεις στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα σπουδών είναι διάρκειας 2 ετών και συμπεριλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση και 20 εβδομάδες το χρόνο έμμισθη πρακτική άσκηση σε συνεδριακά κέντρα, συνεδριακά ξενοδοχεία και γραφεία οργάνωσης συνεδρίων, ενώ οδηγεί στην απόκτηση ελβετικού διπλώματος σπουδών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024