Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυμμετοχή της Amadeus στο Διεθνές Συμπόσιο του E-business Forum

Συμμετοχή της Amadeus στο Διεθνές Συμπόσιο του E-business Forum

Η Amadeus Hellas, η κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, συμμετέχει στο Διεθνές Συμπόσιο με θέμα «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν στα Ταξίδια, τον Τουρισμό και την Φιλοξενία», πουδιοργανώνεται […]

Η Amadeus Hellas, η κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, συμμετέχει στο Διεθνές Συμπόσιο με θέμα «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν στα Ταξίδια, τον Τουρισμό και την Φιλοξενία», που<...>διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και την ΕΔΕΤ, στο πλαίσιο του e-Βusiness Forum για τον τουρισμό στις 26 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η Amadeus Hellas θα πραγματοποιήσει την έναρξη της ενότητας “E-business in practice – Electronic distribution in travel, tourism and hospitality” παρουσιάζοντας την νέα έκδοση του προϊόντος Amadeus Agency Internet Engine – Epower. Η νέα έκδοση E-power προσφέρει πραγματικά καινοτομικές δυνατότητες στον on-line ταξιδιωτικό σύμβουλο επιτρέποντάς του να γίνει πλέον ανταγωνιστικός στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι καινοτομίες της νέας λύσης είναι πολλαπλές με βασικότερες τη δυνατότητα ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε όλους ή σε επιλεγμένους πελάτες, τη διαθεσιμότητα πολλαπλών δρομολογίων (μέχρι 4 πόλεις), αύξηση τύπου επιβατών (youth, student, senior), δημιουργία «καλαθιού αγορών» για ταξιδιωτικές υπηρεσίες, εργαλείο διαχείρισης του service fee, δυνατότητα χρήσης του συστήματος “εικονικής πληρωμής online”, δυνατότητα πώλησης πακέτων που συνδυάζει αεροπορικό εισιτήριο, ξενοδοχείο και ενοικίαση αυτοκινήτου, δυνατότητα προώθησης ειδικών αεροπορικών τιμών κ.α. Απλοποιεί επίσης τη διαδικασία παραμετροποίησης χάρη στο administration tool, που δίνεται στα ταξιδιωτικά γραφεία έτσι ώστε να μπορούν μόνοι τους να ορίζουν τις ανάλογες «ρυθμίσεις», σύμφωνα με την πολιτική τους.

Το Συμπόσιο θα παρουσιάσει πορίσματα και προτάσεις της ομάδας εκτέλεσης έργου, σχετικά με την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα και τις νέες τεχνολογίες στον τουρισμό, καθώς και για την ανταγωνιστικότητα των τουριστικών επιχειρήσεων στη νέα ψηφιακή οικονομία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024