Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΣυνεδρίαση της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Μεταφορών στη Θεσσαλονίκη

Συνεδρίαση της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Μεταφορών στη Θεσσαλονίκη

Εκπρόσωποι όλων των σιδηροδρομικών συνδικάτων της Ευρώπης αναμένεται να επισκεφτούν στις 6 και 7 Απριλίου την πόλη της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συμμετάσχουν στην τακτική συνάντηση του τομέα μεταφορών της Πανευρωπαϊκής […]

Εκπρόσωποι όλων των σιδηροδρομικών συνδικάτων της Ευρώπης αναμένεται να επισκεφτούν στις 6 και 7 Απριλίου<...> την πόλη της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συμμετάσχουν στην τακτική συνάντηση του τομέα μεταφορών της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Μεταφορών (EFT), που θα πραγματοποιηθεί.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το πρωί της 5ης Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της ευρωπαϊκών σιδηροδρομικών συνδικάτων, με θέμα την υποστήριξη της ανάπτυξης του μεταφορικού άξονα 10, που θα συμβάλει στην οικονομική, εμπορική, τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Βαλκανικής.

Ενώ, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται σε χτεσινή ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, “ο φορέας διοργανώνει την εκδήλωση αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των θεμάτων, που απασχολούν τους σιδηροδρόμους, όπως π.χ., η πρώτη και η δεύτερη και η υπό έκδοση τρίτη δέσμη μέτρων της Ε.Ε. για την απελευθέρωση των σιδηροδρομικών μεταφορών, καθώς και τα προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή αυτών, για τους σιδηροδρόμους, τους σιδηροδρομικούς και τους επιβάτες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024