Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνWorkshop του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου για τον συνεδριακό τουρισμό

Workshop του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου για τον συνεδριακό τουρισμό

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη εξειδικευμένο workshop στο Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο με θέμα τις προοπτικές, προτάσεις και συνεργασίες για τον κλάδο του συνεδριακού τουρισμού. Στόχος του workshop ήταν η ανάπτυξη και καταγραφή […]

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη εξειδικευμένο workshop στο Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο με θέμα τις προοπτικές, προτάσεις<...> και συνεργασίες για τον κλάδο του συνεδριακού τουρισμού.

Στόχος του workshop ήταν η ανάπτυξη και καταγραφή απόψεων επάνω στο συνεδριακό τουρισμό, οι οποίες θα μεταφερθούν σε μια συγκέντρωση που θα γίνει στη Βαρκελώνη με τα Ιταλικά επιμελητήρια των χωρών της Μεσογείου (Ελλάδας, Ισπανίας, Γαλλίας, Μαρόκου, Τουρκίας).

Ο ΣΕΠΟΣ, ο οποίος εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση αυτή από τον αντιπρόεδρο του, κ. Ζαχαρία Καπλανίδη, πρότεινε να γίνει μια επίσημη παρουσίαση με περίπτερο τον ερχόμενο Νοέμβρη στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης EIBTM στη Βαρκελώνη. Επίσης πρότεινε να πραγματοποιούνται τουλάχιστον 2 ετήσιες συναντήσεις με σκοπό την προώθηση του συνεδριακού τουρισμού πάντα σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024