Τελευταία νέα

Νέα εφαρμογή Ιnternet της MetaByte Software

H MetaByte Software ανακοίνωσε πρόσφατα την νέα εφαρμογή Interner eContract, η οποία δίνει στους τουριστικούς πράκτορες και στους συνεργαζόμενους ξενοδόχους τη δυνατότητα της διεύρυνσης των πωλήσεων τους με την ΟΝLINE […]

H MetaByte Software ανακοίνωσε πρόσφατα την νέα εφαρμογή Interner eContract, η οποία δίνει<...> στους τουριστικούς πράκτορες και στους συνεργαζόμενους ξενοδόχους τη δυνατότητα της διεύρυνσης των πωλήσεων τους με την ΟΝLINE διαθεσιμότητα δωματίων από τα ξενοδοχεία προς την εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης Group Travel.

Με επικοινωνία μέσω Internet, οι ξενοδόχοι έχουν τη δυνατότητα της ΟΝLINE προώθησης διαθέσιμων δωματίων τους στους συνεργαζόμενους τουριστικούς πράκτορες που έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή Group Travel, ενημερώνοντας αυτόματα το πλάνο διαθεσιμότητας δωματίων.

Η εφαρμογή eContract ενημερώνει οποιαδήποτε στιγμή τον ξενοδόχο για τον αριθμό των προωθημένων δωματίων, που παραμένουν διαθέσιμα, όπου και δίνεται η δυνατότητα της άμεσηw αυξομείωσης των δωματίων αυτών.

Σε συνδυασμό με τις εφαρμογές Internet B2B & B2C, τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής eContract πολλαπλασιάζονται, αφού τα διαθέσιμα δωμάτια μπορούν πλέον εύκολα να προωθηθούν μέσω του δικτυακού τόπου του τουριστικού πράκτορα και σε άλλους συνεργαζόμενους πράκτορες ή σε επισκέπτες – πελάτες λιανικής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024