Τελευταία νέα

Νέα μονάδα επεξεργασίας νερού από την Karcher

Οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και κάμπινγκ που δεν έχουν σύνδεση με το δημόσιο δίκτυο υδροδότησης μπορούν να επεξεργαστούν το δικό τους νερό εύκολα και οικονομικά με βάση τα υψηλά στάνταρ της […]

Οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και κάμπινγκ που δεν έχουν σύνδεση με το δημόσιο δίκτυο υδροδότησης μπορούν να επεξεργαστούν το δικό τους νερό εύκολα και οικονομικά με βάση τα υψηλά στάνταρ της νέας μονάδας<...>επεξεργασίας νερού της Karcher, WPC 100 FW, η οποία εξασφαλίζει την τήρηση των καθορισμένων τιμών του Γερμανικού Κανονισμού για Πόσιμο Νερό.

Το WPC 100 FW χρησιμοποιεί την τεχνολογία της νανοδιήθησης για να μετατρέψει το νερό από πηγάδια, λίμνες, ρυάκια και άλλα επιφανειακά ύδατα σε πόσιμο νερό. Κατά τη διαδικασία αυτή, το ακάθαρτο νερό οδηγείται με υψηλή πίεση μέσα από μια υπέρλεπτη μεμβράνη. Ακόμη και σωματίδια που δεν είναι μεγαλύτερα από μερικά νανόμετρα σε μέγεθος συγκρατούνται αξιόπιστα. Τα αιωρούμενα στερεά, βακτήρια και ιοί αφαιρούνται από το ακατέργαστο νερό ακόμη και εάν είναι πολύ μολυσμένο, χωρίς την ανάγκη χημικών. Τα άλατα όπως τα νιτρικά και τα θειϊκά μειώνονται στο επίπεδο που είναι καταλληλότερο για την ανθρώπινη υγεία. Η σκληρότητα του νερού μπορεί να μειωθεί όπως απαιτείται προκειμένου να αποφεύγεται η συγκέντρωση αλάτων στις σωληνώσεις.

Η μονάδα που είναι πλήρως αυτοματοποιημένη παράγει έως και 100 λίτρα πόσιμου νερού την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατόν να εξυπηρετήσει περισσότερα από ένα σπίτια – θεωρώντας ότι η μέση κατανάλωση είναι 130 λίτρα ανά άτομο ημερησίως. Το WPC 100 FW είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό: Η απόδοση του WPC FW ανέρχεται έως 80% του ακατέργαστου νερού που χρησιμοποιείται και το υπόλοιπο αποχετεύεται μαζί με τα σωματίδια που έχουν συγκρατηθεί. Χρησιμοποιείται μία δεξαμενή αποθήκευσης ως ενδιάμεσο μέσο αποθήκευσης, ένας διακόπτης με πλωτήρα ελέγχει την στάθμη του νερού στη δεξαμενή αποθήκευσης ώστε να υπάρχει πάντα επαρκής ποσότητα πόσιμου νερού.

Το WPC 100 FW είναι αθόρυβο, εύκολο στη χρήση και τα έξοδα συντήρησής του είναι ελάχιστα. Η κατανάλωση ρεύματος είναι επίσης χαμηλή (250W) και δεν είναι απαραίτητο να γίνεται αλλαγή φίλτρου για αρκετά χρόνια καθώς το ακατέργαστο νερό περνά από τη μεμβράνη με παράλληλη φορά, έτσι απομακρύνονται οι επικαθίσεις και η επιφάνεια του φίλτρου παραμένει ελεύθερη.

Ο απλός σχεδιασμός της μονάδας κάνει εύκολη τη λειτουργία της. Τα πάντα είναι σε μια ξεκάθαρη και λογική διάταξη. Η εγκατάσταση από εξειδικευμένο προσωπικό γίνεται εύκολα και δεν απαιτείται κατασκευαστική ή μηχανική εργασία στο χώρο εγκατάστασης. Η υποστήριξη σέρβις είναι εγγυημένη από αρκετές χιλιάδες σημεία σέρβις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024