Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνSunsoft: Χορηγός και εκθέτης στην «ΗΛΕΚΤΡΟtec 2004 & Σαλόνι Φωτισμού»

Sunsoft: Χορηγός και εκθέτης στην «ΗΛΕΚΤΡΟtec 2004 & Σαλόνι Φωτισμού»

Η Sunsoft ανέλαβε τη Χορηγία Υποδοχής στην 2η Διεθνή Έκθεση «ΗΛΕΚΤΡΟtec 2004 & Σαλόνι Φωτισμού», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Εxpo Athens στην Ανθούσα Αττικής, από τις 15 […]

Η Sunsoft ανέλαβε τη Χορηγία Υποδοχής στην 2η Διεθνή Έκθεση «ΗΛΕΚΤΡΟtec 2004 & Σαλόνι Φωτισμού», η οποία θα πραγματοποιηθεί<...> στο εκθεσιακό κέντρο Εxpo Athens στην Ανθούσα Αττικής, από τις 15 έως και τις 18 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, η εταιρία θα έχει δυναμική παρουσία και ως εκθέτης με το σύνολο των ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης – μηχανοργάνωσης, που διαθέτει για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, χώρους μαζικής εστίασης και cafe, εμπορικές επιχειρήσεις κ.α. Η Θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο προϊόν AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΑΜΒΡΟΣΙΑ -Διαχείριση Χώρων Μαζικής Εστίασης (Ασύρματη & Touch Screen Παραγγελιοληψία στα σημεία Εντατικής Λιανικής Πώλησης – on line λειτουργία με το κεντρικό). Επιπλέον τα πληροφοριακά συστήματα που θα παρουσιαστούν είναι: α) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ERP Διαχείριση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων (Frond office, P.O.S., Back Office),β) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ERP Εμπορική και Λογιστική Διαχείριση, γ) ΑΜΒΡΟΣΙΑ – ΑΜΒΡΟΣΙΑ P.O.S. Διαχείριση Χώρων Μαζικής Εστίασης (Διαχείριση Σημείων Πώλησης Ασύρματη και Touch Screen Παραγγελιοληψία).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024