Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΦάρσα η τοποθέτηση βόμβας σε αμαξοστοιχία

Φάρσα η τοποθέτηση βόμβας σε αμαξοστοιχία

Τρία χιλιόμετρα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Δράμας ακινητοποιήθηκε χτες αμαξοστοιχία Intercity που εκτελούσε το δρομολόγιοΘεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη με 80 επιβάτες. Ειδικότερα γύρω στις 10 το πρωί άγνωστος τηλεφώνησε […]

Τρία χιλιόμετρα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Δράμας ακινητοποιήθηκε χτες αμαξοστοιχία Intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο<...>Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη με 80 επιβάτες. Ειδικότερα γύρω στις 10 το πρωί άγνωστος τηλεφώνησε στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στην Αθήνα και υποστήριξε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στην εν λόγω αμαξοστοιχία. Αμέσως η διοίκηση του ΟΣΕ ενημέρωσε την αστυνομική διεύθυνση Δράμας, οπότε και έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να σταματήσει η αμαξοστοιχία και να εκκενωθεί. Οι επιβάτες προωθήθηκαν με λεωφορεία του ΟΣΕ στο σιδηροδρομικό σταθμό της Δράμας. Μετά από έρευνες αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κακόγουστη φάρσα έγινε δύο μόλις ημέρες μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Δράμα, το οποίο στάθηκε αφορμή να ξεκινήσει η άμεση καταγραφή όλων των σιδηροδρομικών διαβάσεων της Βόρειας Ελλάδος, με πρωτοβουλία του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης Γιώργου Καλαντζή.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024