Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΝτίνος Ρόβλιας: Κίνδυνος εξέλιξης του ΟΣΕ σε δεύτερη Ολυμπιακή
Υπεύθυνος Κ.Σ. ΠΑΣΟΚ

Ντίνος Ρόβλιας: Κίνδυνος εξέλιξης του ΟΣΕ σε δεύτερη Ολυμπιακή

Τον κίνδυνο εξέλιξης του ΟΣΕ, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, σε δεύτερη Ολυμπιακή, επεσήμανε για ακόμη μια φορά χτες ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κ. Ντίνος Ρόβλιας, σε δηλώσεις του…

Τον κίνδυνο εξέλιξης του ΟΣΕ, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, σε δεύτερη Ολυμπιακή, επεσήμανε για ακόμη μια φορά χτες ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου<...>του ΠΑΣΟΚ, κ. Ντίνος Ρόβλιας, σε δηλώσεις του με αφορμή την προχτεσινή εκδήλωση του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για τη συμπλήρωση των 130 ετών από την ίδρυση των Ελληνικών Σιδηροδρόμων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρόβλιας, σχολιάζοντας την ομιλία του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη, στον ΟΣΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο κ. Λιάπης διοργάνωσε σε βάρος του ΟΣΕ μια προεκλογική «φιέστα» με τιμώμενο πρόσωπο τον εαυτό του. Η ομιλία του ήταν μια ομιλία προεκλογικού χαρακτήρα, με ύφος, όρους, εξαγγελίες και φρασεολογία υπουργού της δεκαετίας του ’60. Ο κ. Λιάπης περιέγραψε μια εικονική πραγματικότητα για τον ΟΣΕ, δραπετεύοντας έτσι ο ίδιος – και μόνος του – από τη σκληρή και αμείλικτη πραγματικότητα, για την οποία ευθύνεται. Αφού ουδόλως ασχολήθηκαν επί 3 χρόνια με τον ΟΣΕ, έρχονται τώρα να δώσουν προεκλογικές υποσχέσεις!

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. βυθίζει τον Οργανισμό σε αυξανόμενα ελλείμματα, μειώνει τις επενδύσεις του, καταργεί τον οριζόντιο και κάθετο Δυτικό Σιδηροδρομικό `Αξονα και οδηγεί τον όμιλο ΟΣΕ στην απόλυτη απαξίωση μέσω της πρόχειρης, ανερμάτιστης και όλως τυπικής διάσπασής του σε εταιρίες υποδομής και εκμετάλλευσης.

Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά ότι ο ΟΣΕ, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, μπορεί να εξελιχθεί σε δεύτερη Ολυμπιακή“.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024