Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπικρίσεις του περιοδικού “Holiday Which?” στις μπροσούρες του TUI

Επικρίσεις του περιοδικού “Holiday Which?” στις μπροσούρες του TUI

Η τελευταία έκδοση του περιοδικού “Holiday Which?” περιέχει έντονες επικρίσεις στις μπροσούρες του ταξιδιωτικού ομίλου TUI, που απευθύνονται στο Βρετανικό κοινό, αφού, όπως υποστηρίζεται σε άρθρο του περιοδικού, οι συγκεκριμένες […]

Η τελευταία έκδοση του περιοδικού “Holiday Which?” περιέχει έντονες επικρίσεις στις μπροσούρες του ταξιδιωτικού ομίλου TUI,<...> που απευθύνονται στο Βρετανικό κοινό, αφού, όπως υποστηρίζεται σε άρθρο του περιοδικού, οι συγκεκριμένες μπροσούρες είναι πιο σύνθετες και τα πακέτα τους πιο ακριβά, σε σχέση με τα αντίστοιχα του ομίλου, που απευθύνονται στο υπόλοιπο ευρωπαϊκό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, το περιοδικό κατηγορεί τον TUI ότι για το ίδιο πακέτο διακοπών χρεώνει το βρετανικό κοινό με επιπλέον 237 δολάρια, σε σύγκριση με την τιμή πώλησης του στο Ολλανδικό κοινό. Χαρακτηριστικά, μάλιστα σχολιάζει ο αρθρογράφος ότι “κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος Βρετανός να πάει μέσω μιας αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους στο Aμστερνταμ και να αγοράσει από εκεί το συγκεκριμένο πακέτο, και ακόμη και τότε θα του κόστιζε πιο φτηνά”. Ενώ, στο άρθρο αναφέρεται επίσης,
ότι για το ίδιο πακέτο διακοπών, στους Γερμανούς προσφέρεται δωρεάν μεταφορά μέσω του τραίνου στο αεροδρόμιο.

Επιπρόσθετα, η Ένωση Καταναλωτών της Βρετανίας υπογραμμίζει το γεγονός ότι οι μπροσούρες του TUI, που απευθύνονται στο γερμανικό κοινό, είναι πιο ενημερωτικές και παρέχουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να υπολογίσουν καλύτερα το συνολικό κόστος του ταξιδιού τους.

Η απάντηση του ομίλου TUI, στο δημοσίευμα του περιοδικού ήταν ότι “οι διακυμάνσεις των τιμών οφείλονται στις διαφορετικές εταιρίες του ομίλου, που εδράζονται σε διαφορετικές χώρες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024