Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Thomson προτείνει στους Βρετανούς τουρίστες διαμονή σε ξενοδοχείο από 1 λίρα τη βραδιά

Ο Thomson προτείνει στους Βρετανούς τουρίστες διαμονή σε ξενοδοχείο από 1 λίρα τη βραδιά

Με το νέο προϊόν “holiday bed bank”, ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Μεγ. Βρετανίας, ο Thomson προτείνει στους Βρετανούς τουρίστες διαμονή με 1 μόνο λίρα, καθώς τους προτρέπει να κάνουν […]

Με το νέο προϊόν “holiday bed bank”, ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Μεγ. Βρετανίας, ο Thomson προτείνει <...> στους Βρετανούς τουρίστες διαμονή με 1 μόνο λίρα, καθώς τους προτρέπει να κάνουν κράτηση σε μία ποικιλία ξενοδοχείων και διαμερισμάτων μέσω του διαδικτύου, που αγγίζει τον αριθμό των 2.000.

Πιο συγκεκριμένα, ο τουριστικός οργανισμός Thomson, προσφέρει στους πελάτες του διαμονή σε περίπου 1.500 ξενοδοχεία και διαμερίσματα, που βρίσκονται σε 48 παραλιακούς προορισμούς, καθώς επίσης και διαμονή σε 500 ξενοδοχεία πόλεων, για τα οποία το κόστος ξεκινάει από μόλις 1 λίρα τη βραδιά.

Ο οργανισμός Thomson ισχυρίζεται πως με τον τρόπο αυτό θα πετύχει να προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών για κρατήσεις ξενοδοχείων στους πελάτες του, και μάλιστα σε ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας, στα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάποιο δωμάτιο για 1 ως και 99 βραδιές.

Η εταιρία από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι “αυτή η κίνηση γίνεται με σκοπό να ανταποκριθούν στις ανάγκες των μεμονωμένων ταξιδιωτών, των οποίων τα ποσοστά εμφανίζουν αύξηση κατά 138% από το 1996”.

Ο κ. Miles Morgan, διευθυντής πωλήσεων και marketing του οργανισμού δήλωσε ότι “αυτό το γεγονός δεν σημαίνει ότι τελείωσε η εποχή των πακέτων διακοπών, αφού εξακολουθούμε να πουλάμε περίπου 4 εκατ. πακέτα διακοπών ετησίως και προβλέπουμε αυτά τα νούμερα πωλήσεων να μείνουν σταθερά και στα επόμενα χρόνια. Αλλά παράλληλα παρατηρείται στην αγορά και μεγάλη αύξηση της ζήτησης για μεμονωμένα ταξίδια, κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και επομένως πρέπει να φροντίσουμε να παρέχουμε και σε αυτή τη κατηγορία ταξιδιωτών ανάλογες ευκαιρίες προσφορών”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024