Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ τουριστικός όμιλος TUI UK απολύει 800 εργαζομένους

Ο τουριστικός όμιλος TUI UK απολύει 800 εργαζομένους

Ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους, ο TUI UK ανακοίνωσε ότι θα προβεί στη μείωση του προσωπικού του κατά 8%, στα πλαίσια αναδιοργάνωσης της εταιρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περικοπές […]

Ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους, ο TUI UK ανακοίνωσε ότι θα προβεί στη μείωση του προσωπικού του κατά<...> 8%, στα πλαίσια αναδιοργάνωσης της εταιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περικοπές αυτές επηρεάστηκαν αισθητά από την μείωση των “Lunn Poly shops”, “Thomson Holidays” και της αεροπορικής εταιρίας “Britannia airline”, η οποία μάλιστα θα μετονομαστεί σε “Thomsonfly”, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Μιλώντας για τις επικείμενες αλλαγές στις ταξιδιωτικές τάσεις, ο TUI UK ανακοίνωσε ότι “θα αναθεωρήσει τις σχέσεις του με τα συνεργαζόμενα γραφεία του, με μεγάλη τη πιθανότητα πολλά από αυτά να συγχωνευτούν”.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του TUI UK είπε ότι “οι μέρες που οι άνθρωποι πήγαιναν στα ταξιδιωτικά γραφεία για να κάνουν μία κράτηση διακοπών έχουν φύγει ανεπιστρεπτί και πλέον οι περισσότεροι κάνουν τις κρατήσεις τους μέσω Iternet ή κάνουν διακοπές μεμονωμένου χαρακτήρα. Η όλη διαδικασία γύρω από τα πακέτα διακοπών αλλάζει”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024